Utbildning

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Lär dig mer med oss

Kunskap är både ett krav och en färskvara inom våra områden. Vi har utbildningar som rustar dig och/eller dina medarbetare för att kunna ta fler och mer avancerade uppdrag, och öka er konkurrenskraft! Allt från behörighetsutbildningar till koll på nya lagar och regler inom VVS, el och industri.

Fördelar för dig

- Öka säkerheten i projekten med rätt behörigheter.

- Spara tid. Vi kan även arrangera kurs i era lokaler.

- Ta fler projekt genom att ha rätt kompetens på dina medarbetare.

Se kursutbud och boka

Solar School blir STI Services

I januari 2018 bytte Solar School namn till Scandinavian Technology Institute, förkortat STI Services. Vi får ett nytt namn och behåller samma värden som tidigare, men får ökade resurser att erbjuda dig och ditt företag fler och bättre kurser!

Läs mer om STI services

Kurs i de nya Elinstallationsreglerna

Den 20 februari hölls kurs STI Services kurs i de nya Elinstallationsreglerna för ett gäng installatörer i Visby. En av deltagarna på kursen var Ola Boberg från Prolekta på Gotland, som genomförde kursen tillsammans med två kollegor . - Det var framförallt många bra diskussioner och en bra utbildare. Jag är väldigt nöjd med helhetsupplevelsen, säger Ola. Han tycker att det är viktigt att ta sig tid för att fräscha upp de teoretiska kunskaperna, eftersom teorin lätt glöms bort i när man främst arbetar praktiskt i vardagen.

Läs mer här

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp att hitta rätt kurs eller boka in en kurs? Har du frågor eller funderingar på vilken kurs som passar dig eller ditt team? Hör av dig till oss. Som alltid når du oss på vårt nummer 0771 111 100.