Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

T.O.M. 31/8

Verktygskampanj

Sommarens verktygskampanj är här och pågår under hela sommaren fram till 31/8, med fantastiska priser på mängder av produkter. Med tanke på vårt brinnande intresse så har vi valt ut det absolut bästa till dig. Vårt utval kommer passa alla dina behov och dessutom finner du allt på ett och samma ställe!

Till produkterna
Verktygskampanj T.O.M. 31/8 Fästmaterial

Sommarens verktygskampanj erbjuder prisvärda fästmaterial i högkvalité. Eltejp med god motståndskraft mot UV-strålar och tål grader ner till -18.

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/8 Handverktyg

Hitta handverktyg till rätt behov här. Upptäck kampanjartiklar som Bahco, Cimco, Gedore, Hultafors, Knipex och många fler!

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/8 Handverktyg VVS

Här hittar du pressade priser på verktyg som lämpar sig extra bra för VVS-arbeten. Hitta alltifrån tigersågblad, rörtång, röravskärare och mycket mer!

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/8 Sommarprylar

Vi har sommarprylarna för semesterresan. Vi har alltifrån bilborste,bluetooth-högtalare till elektrisk salt/pepparkvarn. Blir det en varm sommar? Vi har både bords och golvfläktar!

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/8 Mätinstrument

Pressade priser just nu på mätinstrument, hitta alltifrån det lilla mätinstrumentet till den smarta inspektionskameran.

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/8 Elverktyg

Pressade priser på elverktyg hela sommaren. Vi har allt som behövs till ditt altanbygge.- Spana in erbjudandet på slaggborrmaskinen från Milwaukee.

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/8 Skyddsutrustning

Tänk på att skydda dig och din omgivning. Vi har munskydd, hörselkåpor, ögonsköljning och mycket mer som gör din vardag säker!

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/8 Förvaring

Har du mycket verktyg eller ska du till stranden med hela familjen? Här har vi samlat allt som har med förvaring att göra till extra bra priser! Vad sägs om kylväska från Milwaukee som håller kylan upp till 24 timmar?

Köp här

Högkvalitativa verktyg

Verktyg för sommarsäsongen och kommersiellt bruk. I vår e-handel hittar du ett stort utbud av el- och handverktyg. Du är exakt på rätt adress att hitta högkvalitativa verktyg till riktigt bra pris för såväl kommersiellt som industriellt bruk.

Leveranser till rätt tid och plats

Att nyttja bra logistik är ett av de viktigaste tipsen för att öka lönsamheten. Vi vill därför erbjuda dig rätt material, i rätt tid och på rätt plats. Vad rätt tid är bestämmer du – vi har ett stort antal olika leveransalternativ oavsett om din tid är knapp eller inte.

Läs mer
Solar School

Kunskap är både ett krav och en färskvara inom våra områden. Vi har utbildningar som rustar dig och/eller dina medarbetare för att kunna ta fler och mer avancerade uppdrag och öka er konkurrenskraft!

Läs mer
Nyhetsbrev

Vill du ha tips om erbjudanden, produkter, nyheter, sortiment eller utbildningar? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Anmäl dig här!

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig. Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30