Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Verktygskampanj T.O.M. 31/3

Gott nytt verktygsår!

Ut med de gamla och in med det nya! Vi har uppdaterat vårt verktygssortiment med fler nyheter än någonsin till Nyårspris. Klicka dig vidare in till årets första verktygskampanj och upptäck alla våra nyheter.

Till produkterna
Verktygskampanj T.O.M. 31/3 Verktyg för elektriker

Vi har samlat elektrikerns favoritverktyg här. Dragfjäder, gummigrepp för smidig kabeldragning, skalverktyg och mycket mer.

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/3 Tillbehör elverktyg

Byt ut din slitna borr och bits. Just nu erbjuder vi prisvärda tillbehör till dina elverktyg. Hitta alltifrån b​​​​​its, borr eller hålsågsset.

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/3 Mätinstrument

Mät in det nya året med nya fräscha intrument. Kanske det är mätinstrumentet du saknar eller något som kanske har gjort sitt? Kolla in alla nyheter här.

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/3 Arbetsbelysning

Just nu erbjuder vi grymma erbjudande på en mängd olika sorters arbetsljus, hitta allt ifrån den smidiga pannlampan till Ledstativet på 2000 Lumen.

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/3 Solar Plus Handverktyg

Håll koll på det senaste från Solar Plus det lönar sig att alltid att välja Solar plus Nu hittar du dessutom nyårspriser på kvalitetshandverktyg från Solar Plus.

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/3 Elverktyg med power

Kolla in våra Powertools i vår verktygskampanj. Hitta alltifrån tigersåg, varmluftspistol eller till den smidiga kraftfulla skruvdragaren.

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/3 Mobiltillbehör

Hitta smarta och enkla mobiltillbehör här som t.ex. Bluetooth headset som du enkelt kopplar till mobilen, fungerar också utmärkt som hörselskydd.

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/3 Förvaring

Fynda vektygsväskor och sortimentboxar som hjälper dig att hålla ordning och reda på dina verktyg, och tillbehör här.

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/3 Handverktyg

Hitta handverktyg till rätt behov här. Upptäck kampanjartiklar som Bahco, Cimco, Gedore, Hultafors, Knipex m. fl.

Köp här
Verktygskampanj T.O.M. 31/3 Munskydd och personskydd

Hälsan har aldrig varit viktigare i dessa tider och speciellt när du är på uppdrag bland kunder. Kolla in vårt pack av munskydd, eller hörselskydd, handskar mm.

Köp här

Upptäck kampanjtidningen här

Vi har samlat årets första verktygserbjudande i ett blädderbart digitalt blad. Finns även att hämta och läsa i din närmsta Solar butik. Scanna produkterna med din Solar APP eller läs den här.

Öppna här

Högkvalitativa verktyg

Verktyg för säsongen och kommersiellt bruk. I vår webbshop hittar du ett stort utbud av el- och handverktyg. Du är exakt på rätt adress att hitta högkvalitativa verktyg till riktigt bra pris för såväl kommersiellt som industriellt bruk.