Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Vi erbjuder allt under ett tak

Vi erbjuder produkter och tjänster för dig som är hantverkare, elektriker eller rörmokare, fastighetsägare eller beställare på det lilla eller stora byggföretaget. 

Mer än en leverantör

Vi erbjuder produkter och tjänster för dig som är hantverkare, elektriker eller rörmokare, fastighetsägare eller beställare på det lilla eller stora byggföretaget. Men vi är mer än en leverantör. När tekniken blir mer avancerad och industrin mer automatiserad kan du lita på vår support och vår tekniska specialistkompetens. Vi kombinerar ett heltäckande produktsortiment med kunskap, personlig service och smart logistik.  

Till e-handeln


Vi har allt du behöver inom kabel – ett brett och komplett sortiment av kabelsorter för att täcka upp för alla tänkbara behov och utmaningar som du möter varje dag i ditt arbete. Förutom det kompletta sortimentet erbjuder vi även skräddarsydda lösningar när det handlar om längder, märkning och annat som gör att din arbetsdag flyter på smidigare.

Genom vår kompetens kan vi ge dig support oavsett om ditt projekt är litet eller stort och omfattande. Du kan lita på att vi förstår komplexiteten i det vi säljer och i den arbetsvardag som är din.

För att skapa ytterligare värde för dig ser vi till att du får den leverans som du behöver på en dag eller till och med på en timme om du väljer Fastbox. 

Upptäck Solar Cable

Välkommen till Solar Magasin

Vår nya tryckta och onlinebaserade kundtidning. Vi önskar dig inspirerande läsning!

Läs mer

Handla hos oss

Vi erbjuder många olika sätt att handla hos oss. Du kan beställa direkt i vår app eller enkelt hitta det du söker i vår webbshop som har bra sökfunktion, produktinfo, kampanjer och erbjudanden. För stora och rikstäckande kunder erbjuder vi integrerad handel. Vi har också ett rikstäckande butiksnät! 

Läs mer och handla

Utvalt!

Spara din tid och förenkla din tillvaro med vårt utvalda utbud av de mest efterfrågade produkterna, våra smarta tjänster och servicekoncept! 

Support

Vi är mer än en leverantör. Vi är ett stöd i alla tänkbara lägen. När du har problem eller något inte fungerar som det ska, då kan du lita på vår support och få hjälp av våra duktiga och erfarna tekniker med specialistkunskap. 

Kontakta vår support

Produktsortiment

Vi kombinerar ett heltäckande produktsortiment, smart logistik och personlig service med teknisk specialistkompetens och driftsupport. Hitta enkelt det du söker i vår webbshop med bra sökfunktion, produktinfo, kampanjer och erbjudanden. Eller beställ direkt i vår app och få leverans dit du är! 

se våra produktområden

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig. Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

 

kontakta kundcenter