Vi erbjuder allt under ett tak

Vi erbjuder produkter och tjänster för dig som är hantverkare, elektriker eller rörmokare, fastighetsägare eller beställare på det lilla eller stora byggföretaget. 

Mer än en leverantör

Vi erbjuder produkter och tjänster för dig som är hantverkare, elektriker eller rörmokare, fastighetsägare eller beställare på det lilla eller stora byggföretaget. Men vi är mer än en leverantör. När tekniken blir mer avancerad och industrin mer automatiserad kan du lita på vår support och vår tekniska specialistkompetens. Vi kombinerar ett heltäckande produktsortiment med kunskap, personlig service och smart logistik.  

Handla hos oss

Vi erbjuder många olika sätt att handla hos oss. Du kan beställa direkt i vår app eller enkelt hitta det du söker i vår webbshop som har bra sökfunktion, produktinfo, kampanjer och erbjudanden. För stora och rikstäckande kunder erbjuder vi integrerad handel. Vi har också ett rikstäckande butiksnät! 

Läs mer och handla

Logistiklösningar

Nästan lika viktigt som bra produkter och gedigen expertis, är en bra och flexibel logistik. Vi erbjuder en rad olika leveranssätt, så att du kan få dina varor så gott som när, var och hur du vill. 

Se våra logistiklösningar

Utvalt!

Spara din tid och förenkla din tillvaro med vårt utvalda utbud av de mest efterfrågade produkterna, våra smarta tjänster och servicekoncept! 

se vårt utvalda utbud

Utbildning

Kunskap är både ett krav och en färskvara inom våra områden. Vi har utbildningar som rustar dig och/eller dina medarbetare för att kunna ta fler och mer avancerade uppdrag, och öka er konkurrenskraft!

se vårt kursutbud och boka

Support

Vi är mer än en leverantör. Vi är ett stöd i alla tänkbara lägen. När du har problem eller något inte fungerar som det ska, då kan du lita på vår support och få hjälp av våra duktiga och erfarna tekniker med specialistkunskap. 

Kontakta vår support

Produktsortiment

Vi kombinerar ett heltäckande produktsortiment, smart logistik och personlig service med teknisk specialistkompetens och driftsupport. Hitta enkelt det du söker i vår webbshop med bra sökfunktion, produktinfo, kampanjer och erbjudanden. Eller beställ direkt i vår app och få leverans dit du är! 

se våra produktområden

Vi vill träffa dig!

Se våra kommande evenemang

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

 

kontakta kundcenter