Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Solar stödjer Ågrenska

Solar har, som en del i en satsning på hälsa, arbetsmiljö - alla kan utefter sin förmåga - uppmuntrat kunder, leverantörer och anställda att springa GöteborgsVarvet under ett antal år. Team Solar är en av de största startgrupperna från ett enskilt företag i världens största halvmaraton.

De senaste åren har Solar som företag generellt ökat fokus på aktiviteter inom ramarna för socialt ansvarstagande, Corporate Social Responsibility, CSR. Detta innebär arbete med en mängd olika typer av aktiviteter, från energisparande till initiativ för ansvarstagande bland leverantörer men också projekt för att stödja mänskliga rättigheter och alla människors lika värde och unika egenskaper. Som en del i detta arbete har Solar valt att även under årets GöteborgsVarv stödja verksamheten Ågrenska som bedriver arbete för stöd till barn och ungdomar med funktionsnedsättning och deras närstående.

GöteborgsVarvet samlar varje år in pengar till välgörenhet. Sedan 2014 har Varvet ett samarbete med Ågrenska där löpare kan betala en förhöjd avgift och där mellanskillnaden sedan går till Ågrenskas verksamhet. Solar kompletterar detta bidrag även i år genom att bekosta produktionen av 500 löpartröjor. Det här gör att Ågrenskas samarbete med GöteborgsVarvet får ännu större effekt för målgrupperna. Pengarna kommer oavkortat att gå till aktiviteter och upplevelser för verksamhetens barn och ungdomar.

Ågrenska är ett nationellt kompetenscentrum för sällsynta diagnoser och andra funktionsnedsättningar och en unik mötesplats för barn, ungdomar och vuxna, deras närstående och professionella.  Verksamheten är idéburen och bedrivs utan vinstsyfte.

Eftersom Team Solar årligen springer i löpartröja med unikt framtaget Team Solar-mönster, kommer även Ågrenskas löpare springa i årets design. Under GöteborgsVarvet 2021 kommer vi därmed kunna se närmare 1000 löpare springa tillsammans under Solars färger och för en sällsynt god sak! 

Läs mer om Ågrenska och Ge en gåva