Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Teknisk support automation

Vi hjälper dig

Solar är en av landets största leverantörer av marknadsledande komponenter inom automation. Vi erbjuder även kurser i PLC-programmering och seminarier i maskinsäkerhet. Vårt breda tekniska kunnande har du även nytta av genom vår tekniska support där du får hjälp med allt från produktval och rådgivning till programmering och kommunikation. Behöver du hjälp så tveka inte att kontakta oss på 0771-111 100.

Drivteknik

Smarta lösningar med frekvensomriktare och mjukstartare blir allt viktigare för en smidigare drift. Det ökar även livslängden på maskinen och ger energibesparingar på lång sikt. Längs vägen får du teknisk support. 

Solar har lösningar från:
Allen-Bradley, Schneider-Electric, Siemens, Danfoss och ABB

Programmerbara system

Vi har landets största lager av allt du behöver för att styra en maskin, produktionslinje eller fastighet. Förutom logikmoduler, PLC, HMI och industrianpassade nätverk erbjuder vi teknisk support så att du snabbt kan avhjälpa fel eller komma över hinder. 

Solar har lösningar från:
Siemens, Allen-Bradley och Schneider-Electric.

Maskinsäkerhet

Det är inte alltid lätt att hålla sig uppdaterad i alla direktiv och tekniska standarder. Solar är medlem i SIS och har varit med att ta fram standarder för maskindirektiv (SSI TK282). Hos vår tekniska support finns en TÜV-certifierad maskinsäkerhetsexpert som kan hjälpa till med allt som rör säkra maskinkonstruktioner.

Solar har lösningar från:
ABB Jokab Safety, Schneider Electric, Siemens, Allen-Bradley Guardmaster

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta kundcenter