Utvalt

Ännu enklare för dig

Spara din tid och förenkla din tillvaro med våra smarta tjänster och servicekoncept! Speciellt för mindre firmor och enskilda installatörer har vi Solar Plus – utvalda och prisvärda produkter som används dagligen. Och med Solar Light har vi allt som rör belysning, inklusive expertis kring ljusberäkning och rätt ljusplanering.

Solar Plus – de dagliga produkterna snabbt och enkelt

Vårt utvalda utbud av de mest efterfrågade produkterna som går åt dagligen – kablar, strömbrytare, klammer, skruv med mera – av rätt kvalitet och till riktigt bra priser. Det underlättar när du vill hitta dina grejer extra snabbt och enkelt dessutom vara säker på att de finns i lager. 

gå till webshop och handla Solar Plus

Solar Light – rätt ljus på rätt plats

Här samlar vi allt som rör belysning, både produkter och tjänster, från rätt armaturer och lampor till ljusberäkning och expertis för hur man bäst belyser ett kontor, en fabrik eller butik. Även inom Solar Light har vi utvalda produkter för snabbval – rätt produkt till rätt pris. 

läs mer om Solar Light

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

 

kontakta kundcenter