Utvalt

Ännu enklare för dig

Spara din tid och förenkla din tillvaro med våra smarta tjänster och servicekoncept! Speciellt för mindre firmor och enskilda installatörer har vi Solar Plus – utvalda och prisvärda produkter som används dagligen. Och med Solar Light har vi allt som rör belysning, inklusive expertis kring ljusberäkning och rätt ljusplanering.

Solar Plus – de dagliga produkterna snabbt och enkelt

Vårt utvalda utbud av de mest efterfrågade produkterna som går åt dagligen – kablar, strömbrytare, klammer, skruv med mera – av rätt kvalitet och till riktigt bra priser. Det underlättar när du vill hitta dina grejer extra snabbt och enkelt dessutom vara säker på att de finns i lager. 

gå till webshop och handla Solar Plus

Solar Light – rätt ljus på rätt plats

Vi har ett heltäckande belysningssortiment för alla typer av byggnader - från små till stora, från bostäder till industrier. Vi vet att varje uppdrag och varje projekt styrs av sina specifika behov och sina speciella utmaningar. Därför har vi paketerat vårt erbjudande inom belysning för att göra det enklare för dig i dina val.

läs mer om Solar Light

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

 

kontakta kundcenter