Bred branschkunskap

Oavsett vilket yrke eller bransch du är inom, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att effektivisera din vardag. Med andra ord, vi möter dina behov för att göra din verksamhet mer effektiv.

130 000 produkter

Du hittar allt från belysning och verktyg till de viktigaste reservdelarna som ser till att produktionen inte stannar.
Gå till E-handeln

97% leveranssäkerhet

Solar har lång erfarenhet av logistik, och med våra olika logistiktjänster hittar vi alltid den lösning som passar ditt företag bäst.
Se våra logistiklösningar

25% extra värde

Våra kunder upptäcker ofta upp till 25% nytt värde genom att använda en total finansiell strategi för inköpsuppsättningen.
Läs mer om TCO

Välj ditt segment

Installation

Vi anpassar lösningar inom leverans och logistik efter dina behov. Oavsett vilken lösning du väljer kan du lita på att vi levererar dina varor i tid. Vi hjälper dig att bli effektivare så att du kan gynna dina kunder på bästa sätt.
Läs mer

Industri

Som en proaktiv partner kan vi hjälpa till att konsolidera inköp, digitalisera processer och optimera logistik, så att du minskar totala kostnader och ökar värdeskapandet för ditt företag.
Läs mer

Trade

Vi har ett brett utbud av produkter - allt från elektriska- och VVS-produkter till handskar, handdesinfektion, klimatrådgivning/-lösningar och smarta leveranser, för att nämna några. Vi levererar rätt produkter vid rätt tidpunkt, när och var du behöver dem.
Läs mer