Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Logistiklösningar

                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Leveranser till rätt tid och plats

Du vill ha leveranser till rätt plats och rätt tid. Men att förflytta gods från A till B handlar om så mycket mer än bara själva transporten. Solar har lång erfarenhet av logistik och kan hjälpa till med allt från sampackning till specialmärkning av artiklar. Med våra olika logistiktjänster hittar vi alltid den lösning som fungerar bäst för dig just nu.

Smarta leveranser

Leveranser till rätt tid och plats

Att nyttja bra logistik är ett av de viktigaste tipsen för att öka lönsamheten. Vi vill därför erbjuda dig rätt material, i rätt tid och på rätt plats. Vad rätt tid är bestämmer du – vi har ett stort antal olika leveransalternativ oavsett om din tid är knapp eller inte. Vi är lika exakta när det gäller rätt plats – dina leveranser ska hamna precis där du behöver dem så att du enkelt kan börja jobba istället för att leta.

Smart hantering

Enligt en Chalmersstudie läggs 25% av tiden i ett byggprojekt läggs ner på att leta, förflytta eller sortera material. En stor del av den tiden skulle istället kunna användas till mer värdeskapande arbetsuppgifter. Vi erbjuder ett stort antal tjänster för att minimera den tid som du lägger ner på materialhantering idag. Oavsett om det rör sig om ett byggprojekt, i en serviceverksamhet eller i industrin. 

 

Smarta lager

Effektiv lagerstyrning – ett bra sätt att öka lönsamheten

Enligt en Nordearapport binder nordiska företag 36 % mer rörelsekapital än sina europeiska motsvarigheter. Vi erbjuder lagerlösningar som skapar ordning och reda på lagret och effektiva inköpsflöden . Vi hjälper dig med hela lagerstyrningen – allt från kontroll på lagernivåer till beställningar för att fylla på ditt lager med rätt produkter. Det sparar tid och pengar för dig samt säkerställer att du alltid har rätt produkter på lagret.

Välj din tjänst