Logistiklösningar

                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Leveranser till rätt tid och plats

Du vill ha leveranser till rätt plats och rätt tid. Men att förflytta gods från A till B handlar om så mycket mer än bara själva transporten. Solar har lång erfarenhet av logistik och kan hjälpa till med allt från sampackning till specialmärkning av artiklar. Med våra olika logistiktjänster hittar vi alltid den lösning som fungerar bäst för dig just nu.

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta kundcenter

Se våra tjänster

Logistiktjänst på arbetsplats

Genom vår bemanningstjänst får du in extra resurser som kan avlasta dina montörer med kringarbete som uppackning, uppbärning och städning. Då kan dina montörer fokusera på det som de är bäst på – att montera. Det skapar en högre effektivitet i dina byggprojekt och värdefull tid sparas.

Läs mer

Tidsstyrd leverans

Olika projekt och situationer ställer olika krav på leveranserna. Oavsett vad behovet är tar vi hänsyn till hur just din situation ser ut och du får din leverans vid exakt den tidpunkt som passar dig. Det ger dig full kontroll och du slipper oönskad väntetid.

Läs mer

Jourtelefon

Driftstopp? Elavbrott? Läckage? Behöver du kontakta oss utöver ordinarie arbetstider (mellan 16.30-07.00)? Ring då vår jourtelefon på nummer 0774-40 00 40

Transportlösningar

Leveranser till rätt tid och plats

Solar har lång erfarenhet av logistik och hjälpa dig spara tid genom bland annat våra unika Fastbox- och Nattleveranser.

Välj din leverans
Lagerlösningar

Effektiv lagerstyrning

Vi erbjuder lagerlösningar som skapar ordning och reda på lagret med effektiva flöden från godsmottagning till utleverans.

Välj tjänst här
Varuhantering

Smartare materialhantering

Vi erbjuder smarta lösningar för att minimera den tid som du lägger ner på materialhantering idag. Det sparar tid och gör din arbetsdag effektivare.

Välj tjänst här

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig. Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

 

kontakta kundcenter