Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Transportlösningar

Leverans av dina varor

Vi på Solar har ett antal anpassade lösningar relaterade till distribution och flöde av varor. Vi är engagerade i att erbjuda det du behöver för din verksamhet.

Vi anpassar leveransen efter dina önskemål och behov

Oavsett typ av projekt
Kanske är en fast leveransdag och en fast tid det du behöver? Kanske arbetar du på olika adresser och beroende av leveranser dagligen? Eller är dina projekt så stora att du behöver någon som kan hantera hela varuflödet?

Vi hittar rätt lösning för dig
Vi på Solar kan hantera ett antal anpassade lösningar relaterade till transporter och flöde av varor. Vårt fokus är att du får det som du vill ha det.

Standardleveranser eller speciella krav - vi ordnar det!
Vi hanterar allt från speciella leveranskrav till hantering av godsflödet på en byggarbetsplats. Oavsett om artiklarna har en obekväm storlek eller ska till en udda plats, vi rätt lösning för dig.

Kontakta Solar nära dig

Vi har flera Drive In-butiker runt om i landet. Du kan hitta en översikt över våra butiker här.

För andra frågor, kontakta vårt kundtjänst på tel. 0771-111 100 eller skicka ett mail till kundcenter@solar.se

Hitta butik

Så våra transportlösningar

Fastbox

Saknar du ibland material ute på en arbetsplats? Få vad du behöver, när du behöver det, inom 1-2 timmar. Vi erbjuder leverans med Fastbox på flera platser runt om i landet, från endast 99 SEK.

Läs mer

Leveransalternativ

Vi erbjuder flera typer av leveransalternativ. Behöver du specialtransport, nattleverans eller kranleverans? Vi hjälper dig att leverera det du behöver när du behöver det.

Läs mer

Jourleverans

Vi vet att din tid är dyrbar och att du inte har råd med någon stopptid som riskerar att skapa stillestånd i din produktion och förseningar i ditt projekt. Därför levererar vi det du behöver oavsett om det är natt eller dag. Ring Solar Jourleverans för beställning av lagervaror som kan levereras direkt till dig under dygnets alla timmar. Leverans utanför kontorstid (klockan 7:30-16:30) sker från vårt centrallager i Örebro.

Läs mer

Hämta i Drive In-butik

Med vår e-handel kan du beställa artiklar på nätet och hämta i din lokala Drive-In-butik. Välj bara din närmsta butik som leveransadress Se alla våra Drive-In-butiker.

Hitta butik

Fasta leveransdagar

I projekt eller i andra fall kan leverans behövas på fasta dagar. Kontakta oss så kan vi tillsammans göra en plan för leveranser efter önskad tid och plats.

Skicka e-post