Transportlösningar

Leverans av dina varor

Vi på Solar har ett antal anpassade lösningar relaterade till distribution och flöde av varor. Vi är engagerade i att erbjuda det du behöver för din verksamhet.

Vi anpassar leveransen efter dina önskemål och behov

Oavsett typ av projekt
Kanske är en fast leveransdag och en fast tid det du behöver? Kanske arbetar du på olika adresser och beroende av leveranser dagligen? Eller är dina projekt så stora att du behöver någon som kan hantera hela varuflödet?

Vi hittar rätt lösning för dig
Vi på Solar kan hantera ett antal anpassade lösningar relaterade till transporter och flöde av varor. Vårt fokus är att du får det som du vill ha det.

Standardleveranser eller speciella krav - vi ordnar det!
Vi hanterar allt från speciella leveranskrav till hantering av godsflödet på en byggarbetsplats. Oavsett om artiklarna har en obekväm storlek eller ska till en udda plats, vi rätt lösning för dig.

Kontakta Solar

Du är varmt välkommen att ringa oss eller skicka e-post genom att trycka på knappen nedan så får du den hjälp du behöver!

Du når oss på telefon: 0771-111 100 eller maila till kundcenter@solar.se

Kontakt

Se våra transportlösningar

Fastbox

Saknar du ibland material ute på en arbetsplats? Få vad du behöver, när du behöver det, inom 1-2 timmar. Vi erbjuder leverans med Fastbox på flera platser runt om i landet, från endast 139 SEK.

Läs mer

Ulika leveransalternativ

Vi erbjuder flera typer av leveransalternativ. Behöver du specialtransport, nattleverans eller kranleverans? Vi hjälper dig att leverera det du behöver när du behöver det.

Läs mer

Jourleverans

Vi vet att din tid är dyrbar och att du inte har råd med någon stopptid som riskerar att skapa stillestånd i din produktion och förseningar i ditt projekt. Därför levererar vi det du behöver oavsett om det är natt eller dag. Ring Solar Jourleverans för beställning av lagervaror som kan levereras direkt till dig under dygnets alla timmar. Leverans utanför kontorstid (klockan 7:30-16:30) sker från vårt centrallager i Örebro.

Läs mer

Fasta leveransdagar

I projekt eller i andra fall kan leverans behövas på fasta dagar. Kontakta oss så kan vi tillsammans göra en plan för leveranser efter önskad tid och plats.

Skicka mail

Hämta i Drive In-butik

Med vår e-handel kan du beställa artiklar på nätet och hämta i din lokala Drive-In-butik. Välj bara din närmsta butik som leveransadress Se alla våra Drive-In-butiker.

Hitta butik
Transportlösningar

Leveranser till rätt tid och plats

Solar har lång erfarenhet av logistik och hjälpa dig spara tid genom bland annat våra unika Fastbox- och Nattleveranser.

Välj din leverans
Lagerlösningar

Effektiv lagerstyrning

Vi erbjuder lagerlösningar som skapar ordning och reda på lagret med effektiva flöden från godsmottagning till utleverans.

Välj tjänst här
Varuhantering

Smartare materialhantering

Vi erbjuder smarta lösningar för att minimera den tid som du lägger ner på materialhantering idag. Det sparar tid och gör din arbetsdag effektivare.

Välj tjänst här

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig. Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

 

kontakta kundcenter

Solar Mobile

För dig som är på språng! Beställ produkter snabbt och enkelt i vår Solar Mobile App. Ladda ner appen via Google Play eller App Store.

 

E-handel

Solars e-handel är ett användarvänligt, digitalt verktyg som anpassar sig till ditt företag och gör att du kan arbeta mer effektivt. Här hittar du vårt breda sortiment av produkter.

Till e-handeln

EDI-integration

Integrera dina inköpssystem med Solar för ett effektivt datautbyte som ökar säkerheten och minimerar risken för manuella fel.

Läs mer