Tidstyrd leverans

                                                                                                                                                                                     

Tidsstyrd leverans – På minuten rätt

Olika projekt och situationer ställer helt naturligt olika krav på leveranserna. Kanske är det trångt vid arbetsplatsen så att det finns krav på att leveranserna måste tidsstyras för en så smidig godshantering som möjligt. Kanske behöver du det beställda materialet före eller efter en specifik tidpunkt och inte någonstans mitt emellan. Oavsett vad behovet är tar vi hänsyn till hur just din situation ser ut och ser till att du får din leverans vid exakt den tidpunkt som passar dig. Det ger dig full kontroll över inkommande leveranser och du slipper oönskad väntetid för gods som är på väg.

Fördelar för dig

• Anpassade leveranser utifrån era behov och krav på tidstyrning.

• Minska era väntetider för mottagning av gods.

• Uppfyll krav på leveranser i större projekt.

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta kundcenter

Transportlösningar

Leveranser till rätt tid och plats

Solar har lång erfarenhet av logistik och hjälpa dig spara tid genom bland annat våra unika Fastbox- och Nattleveranser.

Välj din leverans
Lagerlösningar

Effektiv lagerstyrning

Vi erbjuder lagerlösningar som skapar ordning och reda på lagret med effektiva flöden från godsmottagning till utleverans.

Välj tjänst här
Varuhantering

Smartare materialhantering

Vi erbjuder smarta lösningar för att minimera den tid som du lägger ner på materialhantering idag. Det sparar tid och gör din arbetsdag effektivare.

Välj tjänst här