Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Ett långsiktigt samarbete

Aibel och Solar

 

 

 

 

 

 

 

 

Aibel är ett ledande tjänsteföretag i den norska olje- och gasindustrin. Företaget är också en väletablerad aktör inom förnybar energi och har cirka 5 000 engagerade anställda både på land och till havs. Aibel finns i Stavanger, Haugesund, Bergen, Kristiansund, Stjørdal, Harstad och Hammerfest i Norge, men även i Thailand, Singapore och Danmark.

Solar Norge har ingått ett ramavtal med Aibel gällande sourcing och tjänster. Upprättandet av avtalet bidrar på ett väsentligt sätt till att skapa värde för framtiden. Genom vårt gemensamma mål att ständigt genomföra förbättringar i enlighet med vår strategi som ett sourcing- och tjänsteföretag har vi nu etablerat ett nära och långsiktigt partnerskap, vars största fokus ligger på transaktionskostnader, standardisering och datautbyte.

I samband med Ivar Aasen-projektet i Nordsjön har vi slutit ett serviceavtal med Aibel. Baserat på en materiallista placerar vi ut 20 containrar på lämpliga platser där kunden behöver material.

Containrarna fylls utifrån Aibels lista med favoritprodukter i Solars webbshop. Aibel börjar med att hämta material från låda 1, och när denna är tom beställer de påfyllning och använder material från låda 2 under tiden. På så vis kan kunden vara säker på att materialet som behövs alltid finns tillgängligt.

 

 

 

 

    

     

     

Få din leverans speciellt märkt

Solar Specialmärkning gör din vardag enklare! Vi kan märka varje artikelrad eller beställning, och vi kan märka varorna med våra egna etiketter om så önskas. Artiklar från både vårt centrallager och upphandlade artiklar kan specialmärkas. Leveranstid avtalas i varje enskilt fall.

LÄS MER OM SPECIALMÄRKNING

Kontakta oss

Samarbeta med oss, få tillgång till bred teknisk expertis och bli ledande på din marknad.

Professionell support