Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

2020-04-27

Vi har öppet som vanligt

     

 

 

Håll ut – starkare tillsammans

Nu har vi snart levt med Covid-19 nära inpå oss i åtta hela veckor. Två månader. Mycket har förändrats för många. Vi ser att allt fler kunder väljer att handla i vår e-handel eller app och får varorna levererade – vi är glada att ni väljer ett alternativ som minskar antalet kontakter under dagen. Det är fortfarande mycket kunder i butikerna och där ser vi hur fint alla respekterar uppmaningen till avstånd. Vi har också märkt att våra kunders köpmönster har ändrats en del under tiden som varit och har stärkt upp med material för att täcka nya behov.

Samabetet med leverantörer och transportörer har förstärkts – vi är i en gemensam kris där vi måste hålla ihop. Tillsammans med dem vi kan uppehålla en normal servicegrad till dig som är kund hos oss. Myndigheterna uppmanar oss att hålla ut. Vi håller ut och gör allt vi kan för att anpassa oss efter en annorlunda vardag – både hos dig och hos oss. Starkare tillsammans även i kris. Vi har öppet som vanligt och är redo att ta emot dig – även om vi måste göra det på distans och ibland digitalt.

Vi har öppet som vanligt 
Vi har inga avvikelser i vare sig inleveranser eller utleveranser. Vill du minska antalet dagliga kontakter kan du logga in vår e-handel eller ladda ner vår app Solar Mobile och handla. Där kan se hela vårt sortiment och få dina varor levererade till valfri adress - snabbt och säkert. Här får du mer information om när du kan få din leverans. 

Behöver du dina varor inom en timma kan du välja Fastbox och få dem levererade till din arbetsplats. Läs mer här.

Nya råd från Folkhälsomyndigheten kring vistelser i butikslokaler
Den 1 april kom Folkhälsomyndigheten med nya riktlinjer för vistelser i olika typer av butikslokaler. Det innefattar naturligtvis också även oss på Solar. Vi har fortfarande mycket kunder som kommer in i våra butiker och det är vi såklart både glada och tacksamma för. Samtidigt måste vi anpassa oss efter Folkmyndighetens riktlinjer och råd. Därför möts du som besöker våra butiker av en uppmaning att hålla avstånd vid eventuella köer. Vi har också glesat ut vid våra fikaområden och gjort det möjligt för dig som vill äta lunch hos oss eller ta en kaffe att kunna göra det på säkert avstånd från lunch- eller fikasällskap. Det finns naturligtvis möjligheter att både tvätta och sprita händerna i alla våra butiker. Välkommen in för att handla, få råd, en pratstund eller kanske fika lite men håll avstånd och tänk på andra! 

Vi på Solar tycker såklart att det är viktigt att ta vårt samhällsansvar
Därför vill vi bidra på alla sätt vi kan för att minska spridningen av covid-19 och samtidigt skydda våra kunder, partners och medarbetare. Med anledningen av den aktuella situationen kring Corona-viruset covid-19 följer vi de generella rekommendationerna i första hand. Som ni säkert redan vet ändras de hela tiden och vi håller oss uppdaterade och har sett till att vi kan anpassa oss snabbt efter eventuella nya inriktningsbeslut. Utöver myndigheternas rekommendationer har vi vidtagit ett antal åtgärder för att säkerställa att vi bidrar till att de runt om oss känner sig trygga i sin relation till Solar. 

Åtgärder för att kunna hålla öppet 
Vi har en stabil verksamhet där vi håller öppet som vanligt. För att fortsätta att kunna hålla öppet har vi satt upp nya rutiner för att kunna vara säkra på att vi kan fylla på vårt lager och få ut godset till dig. Vi har också gjort om vår personalplanering så att våra butiker och vårt centrallager kan hållas öppna även om någon eller flera hos oss blir sjuka i covid-19/Corona. 

Resor, möten och events
Våra medarbetare har fått besked att vi rekommenderar dem att i så stor utsträckning som möjligt undvika personliga möten och istället använda digitala hjälpmedel i dialogen med dig som är kund och partner till oss. Om du tycker att det är viktigt att en Solarsäljare besöker dig personligen så går det naturligtvis bra så länge båda parter har stämt av att ingen av er befunnit sig på resa eller har sjukdomssymptom. Det gäller såklart även dig som är vår partner och skall besöka oss. Tyvärr kommer vi inte att erbjuda frukostar eller andra sammankomster i våra butiker tills vidare och hoppas att du förstår att det är för din och vår säkerhets skull. 

Övrigt
Vi uppskattar om du som kommer i kontakt med oss försöker att hålla så god handhygien som du någonsin kan, återigen för allas säkerhet. Våra medarbetare har fått riktlinjer vad som gäller och vi säkerställer att de följer dem. Handsprit och möjligheter att tvätta händerna finns på alla våra geografiska platser. 

Vi tycker såklart om att träffa folk och ha människor runtomkring oss men just nu kommer du som besöker oss och behöver en underskrift eller signatur få det direkt i entrén eller direkt av/hos transportör för att minska antalet kontakter. 

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss är du alltid välkommen att höra av dig till oss på telefon 0771-111 100 eller via e-post: kundcenter@solar.se.