Solar Fastbox

En timme gör skillnaden

Ibland är tid inte det enda som saknas.
Ibland saknas en reservdel.

Få skillnaden inom en timme.
Solar_fastbox_logo NEG.png

Snabb leverans

Många av våra kunder upplever en stressig arbetsdag där tid är den mest värdefulla tillgången. Så varför köra runt i onödan för att hämta saknade reservdelar eller kablar. I storstäderna förvärras detta av brist på parkeringsmöjligheter och tidskrävande trafikstockningar. Denna tid kan definitivt användas på ett bättre sätt, särskilt om personal saknas och ett schema måste följas.

Från och med nu kan du beställa alla produkter du behöver med vår transportlösning Fastbox. Inom en timme kan vi leverera din beställning i zon 1 utan att du behöver lämna din arbetsplats. Detta sparar inte bara tid utan kan också minska CO₂-utsläpp. 

Med andra ord en dubbel fördel som kommer att glädja både dina kunder och miljön.

 

Beställ Fastbox i vår webshop

Fastboxfakta

Fakta Fastbox Fastbox Maxi
     
Max vikt 25 kg 400 kg
Max volym Låda Europall
Max längd 1,5 m 3,0 m
Max höjd 0,5 m 1,9 m

 

 - Fastbox kan beställas mellan kl 7-15:30

- Leverans sker inom en timme i zon 1 och 2. Leverans sker där det går att köra landvägen på normal bilväg.

- Pris från endast 139 kr. Se respektive karta för zoner och priser.


Köp blått – tänk grönt!

Visste du att Solars Fastbox-leveranstjänster är en grönare transportmetod jämfört med om hantverkaren kör till Solars eller andra leverantörers butiker och själv hämtar produkterna?

Du kan minska dina CO2-utsläpp med minst 20 procent per Fastbox-leverans, och ibland med mycket mer!


Ta reda på vad du kan spara genom att använda Solar Fastbox!

Beräkningar med Fastbox-kalkylatorn nedan visar att det finns en stor intjäningspotential genom regelbunden användning av Fastbox.

Ett installationsföretag med till exempel tre servicebilar, där varje bil har i snitt 10 hämtningar per månad, kan plocka in en besparing på 160 000 kronor årligen. Men besparingar kan också göras i minskade varulager. Flera av våra kunder säger att de har minskat sitt lager med upp till 25 procent genom att använda Solar Fastbox.

Prova kalkylatorn nedan

 

/globalassets/shared/services/fastbox/delivering_fastbox_small2.jpg

Finns inte Fastbox på din ort?

Eller befinner du dig utanför Fastbox zonerna? Då kan du istället beställa Solar Expressleverans. Finns produkten på lager i närmaste Solar-butik skickar vi ett expressbud inom en radie på 80 km. Du kan även beställa material från våra centrallager i Örebro och Halmstad för Expressleverans samma dag i hela landet. 

Beställ via Kundcenter på 0771-111 100 

/globalassets/se/nyheter/2023/richard_zellen_vd_zeri_1200x675-2.jpg

Fastbox ger Zeri bättre affärer

De är experter på installationer för företag, butiker och privatpersoner – och hinner med fler jobb än de flesta. En av hemligheterna bakom Zeris framgångar stavas Fastbox.

"Flexibilitet är ett av våra ledord. Vi kan ofta ta jobb med kort varsel och gör alltid vårt yttersta för att hitta en lösning för kunden, även när det är fullt i kalendern, säger Richard Zellén, vd för Zeri."

 

 

/globalassets/se/tjanster--koncept/logistik/fastbox/puff_app_november_800x800.jpg

Beställ via Webshop och app

Du har väl testat vår webshop? Där har du direkt tillgång till allt vi erbjuder. Du får en personligt anpassad startsida där du kan göra beställningar, få förslag på relaterade produkter, skapa offerter och ta fram streckkoder och specifikationer. Du hittar även gamla fakturor, kan göra egna favoritlistor och projektdokumentation. 

I vår app Solar Mobile ser du produktinfo, pris och kan göra beställningar direkt när du står ute hos din kund. 

Klicka på en av ikonerna, ladda ner appen och kom igång!

IOS download app Android download app 

Som ett rullande lager - Bara ett samtal bort

 

”Att ha Solar som leverantör fungerar perfekt för mig. De har allt som jag behöver och dessutom hög kompetens så att jag kan få den support som jag vill ha. Solar är ett självklart val för mig”

 

Daniel Wik - FASTEL

 

Läs intervjun med Daniel här

Spara tid och pengar med Fastbox

Med Fastbox får du mer gjort.
Inte genom att arbeta snabbare, inte genom att arbeta över, utan genom att göra rätt saker. Varje gång du tvingas lämna ett jobb för att hämta material tappar du monteringstid. Du som är installatör ska helt enkelt kunna koncentrera dig på det du är bäst på – under hela din arbetsdag. En självklarhet med Solar Fastbox. Den tar en minut att beställa och du får minst en timme tillbaka. 
Du beställer smidigt din fastbox via vår webshop, Solars app eller genom att slå oss en signal på 0771-110 100.