Som ett rullande lager - Bara ett samtal bort

Lagret är bara en timme bort

 ”Jag handlar i princip allt mitt elmaterial från Solar”. Orden kommer från Daniel Wik som är elektriker och ägare till Fastel. Företaget koncentrerar sin verksamhet på elinstallationer på den privata villamarknaden och samarbetar tätt med byggentreprenören Fastbygg.

”Att ha Solar som leverantör fungerar perfekt för mig. De har allt som jag behöver och dessutom hög kompetens så att jag kan få den support som jag vill ha. Solar är ett självklart val för mig”, säger han.

Fastbox sparar tid
Daniel har bra koll på Solars breda logistikerbjudande, även om han medger att upptäckten av Fastbox var en ren slump. ”Jag arbetade hos en kund som insåg att det hade varit fint att få ett annat arbete utfört när jag ändå var där”, säger Daniel.

Daniel gjorde en beställning hos Solar och delarna levererades med Fastbox. I väntan på leveransen kunde han fortsätta jobba med det som han ursprungligen anlitats för. En timme senare var delarna på plats och han kunde slutföra sitt arbete utan att lämna arbetsplatsen en enda minut.

”Om jag inte hade haft Fastbox så hade jag inte kunnat fixa detta under en och samma dag. Nu kunde jag det”, säger han och berättar att kunden var riktigt nöjd. ”Där hjälpte Fastbox mig att stärka min relation med kunden”, säger han.

Snabba leveranser
Sedan dess har Daniel använt sig av Fastbox flera gånger, och har också bara positivt att säga om Solars nattleveranser. ”Ett väldigt smidigt leveransalternativ. Jag kan jobba en hel arbetsdag innan jag lägger in min beställning och ändå kan jag få delarna direkt på morgonen nästa dag”, säger han.

Jag ber Daniel att med några få ord ord beskriva vad Fastbox betyder för honom och svaret kommer snabbt och utan vidare betänketid. ”Tidsbesparing, effektivitet och fördelar för mig och mina kunder. Det känns som om Solar erbjuder mig ett rullande lager som bara är ett samtal bort”, säger han.

”Att ha Solar som leverantör fungerar perfekt för mig. De har allt som jag behöver och dessutom hög kompetens så att jag kan få den support som jag vill ha. Solar är ett självklart val för mig”

 

 

Daniel Wik - FASTEL

Upptäck våra tjänster

Spara tid och pengar med Fastbox

Med Fastbox får du mer gjort. Inte genom att arbeta snabbare, inte genom att arbeta över, utan genom att göra rätt saker.

Läs mer om Fastbox

Vi gör natten till en del av din arbetsdag.

Genom våra unika nattleveranser kan du planera för nästa dag innan du går hem för kvällen. Du sparar tid eftersom det du behöver finns på plats när arbetsdagen startar.

Upptäck Nattleverans