Leveranser som passar dig

                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Fördelar för dig

  • Spara tid. Det du behöver finns på plats när arbetsdagen startar.
  • Spara lagerutrymme och pengar genom att du själv slipper lagerhålla.
  • Planera för nästa dags arbete i lugn och ro efter arbetsdagens slut.

Vi gör natten till en del av din arbetsdag.

Genom våra unika nattleveranser kan du nämligen planera för nästa dag innan du går hem för kvällen. Vi levererar eller fyller på det som saknas så att du har allt som du behöver för att sätta igång morgonen därpå. Ett perfekt sätt att undvika tidsslöseri. Om du bokar din leverans före klockan 18 på måndag – torsdag och före klockan 17 på fredagar så har du allt du behöver, före klockan 7, när arbetsdagen börjar. 

Dagleverans – Leveranser som får dagen att fungera

Genom Solars dagleveranser får du ett jämnare tempo på arbetsdagen. Tillsammans med dig skapar vi ett flexibelt leveransschema som optimerar och minimerar förvaring och hantering, och som täcker dina leveransbehov. Vi ser helt enkelt till att det du behöver finns på plats exakt när du behöver det så att du slipper tidskrävande avbrott i arbetet.

Om du vill ha leverans på förmiddagen nästkommande arbetsdag kan du lägga en order fram till klockan 18.00 på måndag – torsdag och fram till klockan 17.00 på fredagar.

Styckegods – Paketleveranser varje vardag

Om du prioriterar att få så få leveranser till din arbetsplats så snart som möjligt, då är en styckegodslösning ett alternativ. Vi har fasta dagliga avgångar från våra lager och normalt får du din leverans före klockan 16.00 nästkommande vardag i merparten av Sverige.

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta kundcenter

Transportlösningar

Leveranser till rätt tid och plats

Solar har lång erfarenhet av logistik och hjälpa dig spara tid genom bland annat våra unika Fastbox- och Nattleveranser.

Välj din leverans
Lagerlösningar

Effektiv lagerstyrning

Vi erbjuder lagerlösningar som skapar ordning och reda på lagret med effektiva flöden från godsmottagning till utleverans.

Välj tjänst här
Varuhantering

Smartare materialhantering

Vi erbjuder smarta lösningar för att minimera den tid som du lägger ner på materialhantering idag. Det sparar tid och gör din arbetsdag effektivare.

Välj tjänst här