Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Jobba hos oss

Jobba på Solar

Solar är ett av norra Europas ledande sourcing- & servicesföretag inom el och VVS och en stolt partner för bygg-, konstruktions- och energibranschen. Vi marknadsför 215 000 produkter och arbetar hårt för att till fullo förstå våra kunders vardag. Vi säljer och levererar lösningar och produkter som hjälper dem att optimera sina processer och vi arbetar ständigt för att vara innovativa, både lokalt och internationellt.

Hos oss arbetar över 3 000 personer i en mängd olika roller. Vare sig du är säljare, logistiker, inköpare, marknadsspecialist eller ledare så kan din nästa utmaning finnas hos oss. Vi tror att du vågar vara innovativ och utmanande och att du  trivs i vår kultur som bygger på energi och drivkraft hos individen. Vi står för en positiv inställning, empati och ömsesidig respekt. Vi ser glädje som en viktig källa för effektivitet och vi firar våra segrar tillsammans.  

Läs mer om Solar

Lediga jobb

Är du intresserad av vilka lediga jobb som finns att söka just nu? Titta in på denna sida för alla aktuella jobb. 

Lediga tjänster

Vi tar ansvar

Det är viktigt för oss att ta ansvar. Vi arbetar med en mängd olika CSR-aktiviteter, från energisparande till initiativ för ansvarstagande bland våra leverantörer och projekt för att stödja mänskliga rättigheter. Det är även viktigt att våra CSR-aktiviteter är kopplade till vår strategi, för i vår värld så går CSR och affären hand i hand.

Läs mer om hur vi tar ansvar

Våra värdeord

Mod, glöd och smartfun är våra viktigaste värdeord, som bygger själva kärnan av vår kultur. Vi vågar vara innovativa, eftersträvar en kultur byggd på energi samt delar med oss av idéer och kunskap. Vi tror att vi är starkare tillsammans och ser glädje som en viktig källa för ett effektivt arbete. 

Läs om en karriär på Solar

Vi är Solar

Följ oss på Facebook för att läsa mer om våra medarbetare. 

Till Solars Facebooksida

Följ oss på LinkedIn

Vill du få de senaste uppdateringarna om Solar eller se vilka lediga jobb som finns att söka just nu? Följ oss då på LinkedIn.

Följ oss på LinkedIn