Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Hållbarhet

Förändring kräver lagarbete

Det finns 2 900 anledningar till varför vi är mer än en grossist. Du behöver inte kunna alla våra namn. Men du kan lita på att vi står vid er sida i ert nästa gröna projekt.

Tillsammans gör vi skillnad.

Vår hållbarhetsrapport

Hållbarhetsrapport 2021

Solar har åtagit sig att göra energieffektivitet till en lönsam och ansvarsfull verksamhet för våra kunder. Vi försöker också minska miljöpåverkan och främja hållbara lösningar via vår produkt och tjänsteportfölj. Läs mer om våra initiativ för att uppnå detta i vår hållbarhetsrapport för 2021.

Läs rapporten här

Vårt ansvar

De senaste åren har vi ökat fokus på hållbarhetsaktiviteter.  Vi arbetar med en mängd olika typer av aktiviteter, från energisparande till initiativ för ansvarstagande bland våra leverantörer och projekt för att stödja mänskliga rättigheter. Det är viktigt för oss att våra hållbarhets aktiviteter är kopplade till vår strategi, för i vår värld så gårhållbarhet och affären hand i hand.

ISO-Certifikat

Vårt huvudkontor i Göteborg, våra centrallager i Halmstad och Örebro samt alla våra butiker är certifierade med ISO 9001 och ISO 14001.

 

 

ISO-Certifikat

Reducera CO2

För oss på Solar är det viktigt att ta ansvar för miljön. Genom att etablera ett nytt rapporteringssystem har vi möjlighet att förbättra sättet som vi mäter och sätter upp mål, för att minska våra CO2-utsläpp, inom hela Solar Group.

Läs mer