Social

"Stronger Together" är mer än bara pay-off. Det är en känsla. Det är vår kultur. Vi tar hand om Solar och Solar tar hand om oss. Tillsammans kan vi ta hand om miljön och samhället.
/globalassets/shared/about-solar/sustainability/solar-family_1500x940.jpg

Solar Family

Det är så vi tar hand om våra egna. Det är här du ser att "starkare tillsammans" är mer än bara en vinst. Det är en känsla. Det är vår kultur.
 
I Solar har vi ett bidragsprogram som heter Solar Family, som initierades av grundarfamiljen Solar. Ättlingar till vår grundare Jacob L. Jørgensen som står bakom initiativet, skapade styrelsen för Fonden den 20 december.
 
Programmet ger ekonomiskt stöd till anställda som befinner sig i en livskris. Det kan vara oförutsedda olyckor i livet såsom dödsfall, kritisk sjukdom eller olyckor som följs av allvarliga konsekvenser för den anställde eller någon i dennes närmaste familj. Vårt alldeles egna skyddsnät.
 
Vi tar hand om Solar och Solar tar hand om oss.
/globalassets/dk/solar-school/div.-billeder/modul1_low.jpg

Solar School förvandlar kunskap till framsteg

Vi ser det som en del av vårt ansvar att fortsätta utveckla våra kunders färdigheter och kompetens genom att dela den kunskap vi besitter genom våra engagerade medarbetare och våra Solar Schools. Kunskap kommer att driva den gröna omställningen.
 
Vi har ett mål att år 2023 ska 2 000 deltagare ha gått våra kurser i förnybara lösningar. Fokus på utbildning syftar till att förbättra våra kunders kompetens inom klimat- och energilösningar.
 
Kurser i förnybar energi omfattar elbilsladdare, värmepumpar, solcellssystem, ventilation och hållbarhetskunskap.