Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Environment

Vi stärker den gröna omställningen
 
Varje dag närmar vi oss klimat- och energifrågor med ett engagemang för långsiktiga förändringar. Vi försöker dra nytta av vår unika möjlighet att arbeta nära våra kunder och leverantörer och fånga den växande gröna potentialen. Det gör vi genom att tillhandahålla resurseffektiva lösningar, ställa krav på våra leverantörer och utbilda våra kunder.
/globalassets/shared/services/fastbox/fastbox-delivery-van-1200x645px.jpg

Grön Fastbox

Fastbox är ett grönare transportalternativ jämfört med när montören själv kör för att hämta godset. Du kan minska dina CO2-utsläpp med 20 % varje gång du beställer en Fastbox-leverans.
 
Vi arbetar kontinuerligt med våra transportörer för att använda elbilar för leveranser när avstånd och kapacitet indikerar att detta är möjligt. Fastbox är därför inte bara en tidsbesparande leveranslösning, utan en enkel åtgärd för att minska CO2-utsläppen.
 
Detta är effektivitet och hållbarhet när den är som bäst!
/globalassets/shared/concepts/solar-zero/solarzero_logo_green_rgb.png

Solar Zero

Solar Zero är namnet på en produktportfölj inom klimat och förnybar energi. Dessa produkter är utvalda med ambitionen att uppnå bästa möjliga transparens och ansvar.
 
Kunskap är nyckeln. Vi guidar våra kunder i rätt riktning i en ständigt föränderlig marknad, genom att tillhandahålla den rätta och vinnande produktkombinationen.
 
Partnerskap gör skillnaden.
/globalassets/shared/about-solar/sustainability/packaging_1200x630.jpg

Återvinning och miljö

Ur ett miljöperspektiv är inga förpackningar det bästa valet, men ibland kan det vara praktiskt att ha något att lägga varorna i. Vi erbjuder flera olika alternativ till den traditionella plastpåsen.
 
Vi har redan bytt ut plastpåsen som ett initiativ för att minska vår plastförbrukning. Fråga efter den blå Solar-väskan, den är gjord av 90 % återvunnen plast och kan användas om och om igen.