KONTORSFASTIGHET

Grill höjde upplevelsen hos Bäck Installation

Den stora upplevelsen finns ofta i de små detaljerna. Med hjälp av Solar Lights armatur Grill fick Bäck Installations nya kontor en belysning med ”det lilla extra”.

Bäck Installation är ett företag som till vardags arbetar med projektering och installation av bland annat el, fiber och kabel-tv. Företaget växer stadigt och nyligen togs nästa steg in i framtiden när huvudkontoret byggdes ut med fler kontorsplatser och nya konferenslokaler.

 

Den nya kontorsdelen försågs med ny, modern inredning – och när den skulle matchas upp med rätt belysning kopplades Solar Light in.

– Vi har satsat ganska hårt på det här, och i den nya kontorsdelen finns bland annat ett sex meter långt bord i återvunnen engelsk ek. Inredningen sticker ut lite, och då ville vi också se om det fanns någon bra lösning för ljuset också. Vi ville helt enkelt ha något som kändes lite annorlunda, säger Mikael Jungersten på Bäck Installation.

Han är själv kund till Solar sedan många år, och har ofta kontakt med Solar Lights säljare.

– Jag uppskattar verkligen att jobba med Solar, säljarna har bra kunskap och de löser det mesta. Det jag framförallt uppskattar är den personliga kontakten, jag känner säljarna och kan ringa direkt till dem när jag behöver något, säger Mikael, och fortsätter:

– Mina dagar är väldigt hektiska och jag är direkt beroende av att allting flyter på hela tiden. Jag är trygg i att veta att jag kan ringa Solar när jag behöver något – och jag vet att det kommer lösa sig.

I det här fallet blev lösningen Solar Lights armatur Grill – en lösning som sticker ut lite från många andra LED-paneler.

– Vi har länge sålt stora mängder av de vanliga LED-plattorna, men vi märker allt oftare den här typen av förfrågningar. Man vill ha något som blir lite annorlunda, som sticker ut lite – utan att bli mycket dyrare, säger Stefan Brunefjäll, säljare på Solar Light, och fortsätter:

– Där är Grill en perfekt lösning. Grill erbjuder lite mer liv i belysningen och gör taket levande. Dessutom är den väldigt bra avbländad, vilket gör den ypperlig för kontorsmiljö.

På Bäck Installation är man också mycket nöjda med de nya armaturerna.

– Jag tycker att det blev jättebra. De sticker ut lite, de gör det lilla extra och det var precis vad vi ville. Dessutom blev det väldigt bra ekonomiskt, den var ganska billig att köpa in och är billig i drift. Vi är verkligen supernöjda, säger Mikael Jungersten.

 

 

 

Mikael Jungersten
Bäck Installation

 

 

 

Nyfiken på Solar Light?

Läs mer om våra belysningskoncept och bli inspirerad!

Upptäck mer här