Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Solar Light

Utforska och hitta rätt belysning med Solar Light. Vi har rätt belysningsprodukter för dina installationer och projekt. 

Till webshopen
/globalassets/shared/concepts/solar-light/attentions_ss_1014140554.jpg

Due to technical problems, we had to redirect you from solarlight.se to our website, solar.se.
We apologize for the inconvenience. We hope you enjoy exploring our website.

SOLAR LIGHT FOKUSSORTIMENT

Interiör

Upptäck höstens fokussortiment inom interiör.

Köp här
SOLAR LIGHT FOKUSSORTIMENT

Exteriör

Upptäck höstens fokussortiment inom exteriör.

Köp här
SOLAR LIGHT FOKUSSORTIMENT

Hem och villa

Upptäck höstens fokussortiment inom hem och villa.

Köp här
SOLAR LIGHT FOKUSSORTIMENT

Industri

Upptäck höstens fokussortiment inom industri.

Köp här

Våra produkter inom belysning är noga utvalda. De håller hög kvalitet och ger dig garanterat mycket värde för pengarna under lång tid. Genom våra belysningsexperter erbjuder vi ljusberäkning som säkerställer att rätt belysning alltid hamnar på rätt plats, oavsett om belysningen ska installeras interiört eller exteriört. Genom vår kompetens och expertis ser vi till att ditt arbete blir så smidigt som möjligt och oavsett vad du söker inom belysning så har vi lösningen för dig. Vi vet vad modern belysning betyder för både människor, miljö och plånbok.

solarlight

Myggenäs lantbruk på Orust tar stegen in i framtiden.

Där andra ser hinder ser Myggenäs Gård möjligheter. När företaget, som bland annat vunnit det prestigefyllda priset Årets Spjutspets, nu tar sin anläggning till nästa nivå gör man det med Solar och Treson El som partners.

Läs mer
solar light

Samverkan redan i upphandlingen gav Ängenäs nytt ljus

Hur skapar man bra resultat med liten budget? Genom att samarbeta! När Melleruds kommun ville bygga ett nytt boende i Ängenäs krävde man samverkan redan i upphandlingen – vilket ledde till ett resultat som överträffat alla förväntningar.

läs mer
Solar LIght

Lysande exempel på lyckat samarbete hos Kvarteret Bronsen

När Bygg-Göta skulle renovera en stor kontorsfastighet på Kämpegatan i Göteborg kopplades Solar Light in i ett tidigt skede. Efter ett väl fungerande samarbete kan de nyinflyttade hyresgästerna nu arbeta i ljuset av specialanpassade lösningar som är lika snygga som praktiska.

Läs mer
Solar Light

Specialbyggd armatur löste Markans utmaningar

Unika lokaler kräver unika lösningar. Med en specialbyggd armatur fick allaktivitetshuset Markan i Hässleholm en bättre fungerande belysning – som dessutom är billigare i drift och enklare att underhålla.

Läs mer
solar light

Armaturen Grill höjde upplevelsen hos Bäck Installation

Den stora upplevelsen finns ofta i de små detaljerna. Med hjälp av Solar Lights armatur Grill fick Bäck Installations nya kontor en belysning med ”det lilla extra”.

Läs mer
Solar Light

Så kapades energikostnaderna med 70 procent

När belysningen i det nybyggda garaget fungerade dåligt vände sig BRF Malla till Solar Light. Efter att föreningen bytt ut belysningen är inte bara ljuset bättre – energikostnaderna har också kapats drastiskt.

Läs mer
solar light

Tidig planering med Solar gav Eksta lysande resultat

Ju tidigare i en byggprocess som belysningen får ta plats, desto bättre resultatet. När Eksta skulle bygga ett nytt trygghetsboende vid Kolla Parkstad kopplades Solar Light in redan vid projekteringen – och slutresultatet överträffade alla förväntningar.

Läs mer
Solar Light

Snabb Installation löste problemen för Rofa Design

Tid är pengar, brukar det heta. Och den som vill tjäna pengar för behöver därför agera snabbt. När Rofa Design byggde nytt lager var det bråttom, och då valdes lösningar från Solar Light. Två dagar och 54 armaturer senare var lagret redo att invigas.

Läs mer

Finansiering av belysningsprojekt

Vill du bli en vinnare? Spara både pengar och natur! Solar Light erbjuder nu tillsammans med sin samarbetspartner finansiering av hela projekt.

Läs mer

Unikt belyst

Solar Lights hemsida är utformad för att hjälpa dig gör dina offerter bättre och snabbare än tidigare, samtidigt som de får en professionell design. På hemsidan kan du hitta produktinformation och enkelt skapa en komplett pdf-fil. Alla produkter du väljer till ditt projekt kan laddas ner som en komplett katalog med all nödvändig dokumentation. FastCalc är en online kalkylator som gör det möjligt att snabbt göra en enkel ljusberäkning direkt på hemsidan.

Läs mer på solarlight.se

Sätt rätt ljus på tillvaron

Att sätta rätt ljus på tillvaron är viktigt för både trivsel och effektivitet. Att skapa rätt belysning handlar om var det ska lysa. Offentliga miljöer, arbetsplatser och skolor kräver proffsinsatser medan det egna hemmet är enklare att belysa. Men visst handlar belysning om mycket mer än att sätta upp en armatur.

Läs mer i Solar Magasin

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta kundcenter