Tjänster

Vi har många lösningar som kan hjälpa dig bli mer effektiv. Vi erbjuder logistiklösningar för godshantering, leverans och lagerstyrning.

Våra tjänster gör din vardag enklare

Vi har paketerat ett antal speciallösningar för distribution, lagerstyrning och ett effektivt varuflöde till dig – baserat på behov som du som kund uttryckt. Vi har fokus på hög kvalité och på att lyssna på vad du behöver för att din vardag skall bli enklare. 

Vår uppgift är att erbjuda tjänster som får dina varor levererade, på dina villkor, dit du behöver dem, och när du behöver dem. 

Se hela vårt tjänsteerbjudande nedanför

Har du frågor eller vill veta mer om våra tjänster?

Du är varmt välkommen att ringa oss eller skicka e-post genom att trycka på knappen nedan så får du den hjälp du behöver!

Du når oss på telefon: 0771-111 100 eller maila till kundcenter@solar.se

Skicka e-post

Transportlösningar

Vi erbjuder ett stort antal leveransalternativ. Oavsett om du har behov för nattleverans eller specialtransport till just ditt projekt så hjälper vi dig! Vi har också expressleverans, dagleverans, nattleverans, kranleverans och andra specialtransporter i vårt erbjudande.

Läs mer

Varuhantering

Vi hanterar alla typer av specialpackning, märkning och förmontering som du har behov för. Bland våra tjänster inom varuhantering hittar du också sampackning, kitting och cross docking. För att göra det så enkelt för dig som möjligt levererar vi varorna till dig på ett sätt som passar dig och ditt projekt bäst.

Läs mer

Lagerlösningar

Våra smarta lagerlösningar innefattar alla typer av tjänster knutna till behovet att styra och hantera ditt lagerbehov. Vi har möjlighet att hjälpa dig både på olika typer av platser och genom olika processer – hela utbudet kan du hitta under beskrivningen av våra tjänster för VMI lagerstyrning.

Läs mer

Logistiklösningar

Våra logistiklösningar bidrar till en effektiv distribution, varuflöde och lagerstyrning för dig och ditt företag. Vi levererar varorna som du önskar dem – dit du vill ha dem! Du får lägre kostnader, mer effektiv lagerstyrning och god spårbarhet.

Läs mer

Uthyrning

Hyr verktyg eller container efter just ditt behov. Genom att hyra kan du enkelt vidarefakturera och slipper ta en investering! Läs mer nedan eller kontakta oss på 0771 111 100 för frågor om våra uthyrningstjänster.

Läs mer

Support

Kontakta vårt begåvade supportteam så att du får snabb experthjälp och får mer tid över till annat. Vi säkerställer också effektiv projektledning av dina projekt eller ta del våra experter inom ljusberäkning, för att enkelt välja rätt belysning.

Läs mer

Digital integration

Integrera ditt inköpssystem direkt mot Solar och få mer strömlinjeformade processer. Med EDI får du en effektiv överföring mellan information från ditt system till vårt som önskar säkerheten och minimerar risken för manuella fel.

Läs mer

Kompetensutveckling

Solar School har kurser som hjälper till att hålla dig uppdaterad! Vi erbjuder kurser inom ledarskap, föreskrifter, regler och har även fördjupande branschkurser. Hitta en kurs som passar dig idag och anmäl dig nu!

Läs mer

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

Kontakta kundcenter