Flexibel LED lösning till Danfoss

Fokus på företagets klimatarbete, bl a genom att ersätta all belysning till LED

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/danfoss_1.jpg
KUND Danfoss

Danfoss i Nordborg fokuserar på företagets klimatarbete, bl a genom att ersätta all belysning till LED. Miljöarbetet innebär att Danfoss kommer att göra mesta möjliga på att spara energi, därför planerar koncernen att använda hälften så mycket energi för att driva sin verksamhet år 2030.

Danfoss har ersatt belysning i ett produktionsområde på 8 500 kvm. Det är traditionella 2-rörs armaturer som har ersatts med LED armaturer.Armaturen som används är Modario och är ett skensystem från Siteco. Systemet är mycket flexibelt och kan skräddarsys till t.ex. kontor, mötesrum och som här en produktionshall.

Systemet uppfyller högsta teknisk standard. Armaturerna och styrningslösningen säkerställer att belysningen också passar perfekt med Danfoss behov i andra avseenden. 

Danfoss har valt armaturer med DALI, där KNX-sensorer styr ljuset i enlighet med inkommande dagsljus. Denna lösning ger ungefär 50% i energibesparing.

Modario-lösningen uppfyller inte bara högsta belysningsstandard och ger ett bättre arbetsljus, men imponerar också med en modern design, som är stilren och diskret integrerad i miljön.

/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/danfoss_2.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/danfoss_3.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/danfoss_4.jpg
/globalassets/shared/concepts/solar-light/cases/danfoss_5.jpg