Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

VÅRKAMPANJ

Vi hjälper till att tänka grönt!

Våren är i blom och värmen träder fram. Passa på att gå ut och gå med i din gröna miljö. Vi kan hjälpa till att förbättra utemiljön med vårt totala sortiment med hållbara lösningar: Från elbilsladd till bevattning och mycket mer! ​​​​Tänk grönt till ditt projekt och beställ nu! Välkommen till vårens kampanjerbjudande här! Gäller T.O.M 30/6

Till produkterna
Belysning

Belys din trädgård, fasad eller sommarbot med stilfullt ljus. Vi har samlat prisvärda armaturer för ditt behov här.

Köp här
Förläng säsongen med värmestrålare

Med Fricos värmestrålare ökar komforten på balkongen, altanen, uterummet eller uteserveringen. Precis som solen värmer de effektivt, snålt, rent och enkelt.

Köp här
Datanät

Håll dig uppkopplad i sommar! Här har vi samlat de som behövs gällande datanät och tillbehör. Upptäck alltifrån den lilla patchkabeln till den lilla smarta switchen.

Köp här
Få en grön trädgård

Se till att trädgården får lite extra omtanke och att den tas hand om på rätt sätt. Hjälp dina kunder till en grön trädgård.

Köp här
Varmvatten

Hjälp dina kunder att få koll på vattnet så att det alltid används sparsamt. Här hittar du effektiva varmvattenberedare och blandare för fritidshus och mindre hushåll.

Köp här
Installera laddbox

Letar du efter elbilsladdare? Pressade priser på elbilsladdare, upptäck de mest gångbara laddarna inför säsongen här.

Köp här
Blir det en varm eller kall sommar?

Vi erbjuder en kompakt och kraftfull värmepump för sommarbot. Hitta även tillbehör som PEM-rör, kollektorslang och portabel AC mm.

Köp här
Värme och ventilation

Öka komforten och undvik kalla eller fuktiga golv. Här har vi samlat alla värmande produkter för inne- och utemiljö. Förbered dig för den kalla vinter med frostskydd eller för inomhus med radiatorer, golvvärme och ventilation.

Köp här
Inbrottslarm och brandsäkerhet

Skydda ditt sommarbo och håll koll på det medans du inte är där. Här har vi samlat prisvärda produkter med allt ifrån det smarta inbrottslarmet till brandlarm och mycket mer.

Köp här
Elinstallation

Pressade vårpriser på elinstallationsmaterial. Hitta flera varianter av dimmerpuckar, utanpåliggande vägguttag och kopplingsdosor. Missa inte heller nyheter som dvärg- och personskyddsbrytare från Hager och mycket mer.

Köp här

Leveranser till rätt tid och plats

Att nyttja bra logistik är ett av de viktigaste tipsen för att öka lönsamheten. Vi vill därför erbjuda dig rätt material, i rätt tid och på rätt plats. Vad rätt tid är bestämmer du – vi har ett stort antal olika leveransalternativ oavsett om din tid är knapp eller inte. Vi är lika exakta när det gäller rätt plats – dina leveranser ska hamna precis där du behöver dem så att du enkelt kan börja jobba istället för att leta.

Läs mer
Vattenpumpar

Letar du efter en ny prisvärd djuphålspump till brunnen för dricksvattnet eller oroar du dig för en regnig sommar? Hitta vattenpumpen för ditt behov här.

Köp här
Ledningar

Dags att byta avloppsledningar, renovera eller bygga ut så väl villan som sommarstugan? Vi har ledningsmaterialet för dig! Kika in i vårt sortiment

Köp här
Avloppsanläggning

Ska du förbättra eller byta ut din avloppsanläggning? Eller ska du förbättra sanitetsanläggningen på ditt landställe? Här har vi samlat allt för detta!

Köp här
Kraftkabel, rör och tillbehör

Hitta kampanjprodukter för förläggning under och ovan mark. Här har vi samlat vårens alla elprodukter för dina kommande projekt.

Köp här
Markskåp

Visste du att markmätarskåp skapar nya möjligheter för utnyttjande av mätarskåpet i framtidens elinstallationer? Kika in i vårt utomhus sortiment?

Köp här
Dränering

Göra om, byta eller förbättra dräneringen? Vi har det som behövs! Behöver du även en länspump för att hålla undan vattnet, då har vi det också! Kika in i vårt sortiment

Köp här

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

KONTAKTA KUNDCENTER