Snabb installation

Förutom installationskoncept erbjuder Murrelektronik
produkter för optimal montering och anpassning av enheter
så att kablar och kontaktdon snabbt och enkelt kan monteras i
varje tillämpning.

Enklare installation finns inte!

Kombinera kablar och kontaktdon med exceptionellt användbara produkter och verktyg från Murrelektronik för att optimera dina systeminstallationer! Enkla plug and play-system med momentnycklar som garanterar rätt anslutning av kabeln till I/O-systemen.

Fördelningsboxar i fältet minskar installationstiden och kabeldragningen och i kombination med adaptrar med många olika poler samt T-stycken för fördelning av signal/ström kan du med Murrelektroniks installationssystem använda nästan vilken kabel som helst i din tillämpning.

Är du inte redan kund hos oss?

Bli kund idag! För oss på Solar är du som kund viktigast och vi står alltid på din sida. Vi erbjuder moderna och flexibla lösningar för att hjälpa dig att optimera din vardag. Hos oss har du allt du behöver under ett tak och vi hjälper dig med verksamhetsanpassade tjänster och produkter. Du kan räkna med oss i alla lägen.

Bli kund

Momentnycklar

/globalassets/dk/din-branche/murrelektronik/fast-installations/momentnogle_700x500.jpg

Murrelektroniks unika momentnyckel ser till att kontaktdonen dras åt till exakt rätt åtdragningsmoment. Vrid nyckeln tills det klickar och du har
garanterat en långvarig och enhetlig anslutningskvalitet med IP67-skydd.
Momentnyckeln finns i sex storlekar och kan användas till alla Murrelektronik-kontaktdon.

De har förinställt åtdragningsmoment och är fabrikskalibrerade för en korrekt tätad anslutning samtidig som över- och underspänning undviks.

Passiva fördelningssystem

Murrelektronik

M8-fördelningssystem

Det platsbesparande M8-fördelningssystemet möjliggör ekonomiska installationslösningar. Komponenten är 30 mm bred och kan installeras på många sätt – även i sidled.
Gå till webshopen
Murrelektronik

M12-fördelningssystem

En ekonomisk och pålitlig fördelningsbox som är konstruerad för konstant anslutna lösningar – från styrskåp ut i fält. Den färdigmonterade boxen är IP67-klassad och lämpar sig för installation i många olika miljöer.
Gå till webshopen
Murrelektronik

M12-fördelningssystem med metallhus

M12-metall är fördelningsmoduler med ett metallhus som tål mekanisk och termisk belastning, vilket gör dem lämpliga för tillämpningar i tuffa miljöer.
Gå till webshopen
Murrelektronik

MVP12 fördelningssystem med stålhus

Lätt att rengöra! MVP12 fördelningsboxen med hus av rostfritt stål av hög kvalitet är idealisk vid implementering av decentraliserade lösningar i maskiner och installationer för livsmedel. En enkel kabeldragning – det gör installationen mindre komplex.
Gå till webshopen
/globalassets/dk/din-branche/murrelektronik/connection/field-wirebal_700x500.jpg

Kontaktdon

Använd lösa kontaktdon fra Murrelektronik, om din installation har en odefinierad kabellängd – montera kabeln, kapa den till önskad längd och montera det lösa kontaktdonet blixtsnabbt! Effektiv och enkel kabelinstallation som ger konkurrenskraftiga lösningar med minimala fel. Den snabba IDC-lösningen: avisolera – montera – vrid och du är klar!

Signalkontaktdon ger den snabbaste monteringslösningen för givare och ställdon direkt i fältet på din tillämpning. Enkel och snabb installation på din enhet med ett mycket funktionellt plug and play-system.

Strömkontaktdon är den mest pålitliga anslutningen av ström till de distribuerade komponenterna – undviker monteringsfel och dåliga anslutningar. Hitta rätt variant för att säkerställa perfekt anslutning av din tillämpning. Små kontaktdon med hög kapacitet – upp till 16 A på en M12-kontakt.

Dataanslutningar som är robusta och garanterar säker fältbussinstallation i din tillämpning. Undvik dåliga RJ45-kopplingar i industriella miljöer. Enkelt sätt att installera datakablar där du kan få allt från M12- till RJ45-kontaktdon.

Murrelektronik

T-stycken

Dubbla kontaktanslutningar i dina installationer! T-stycken fördubblar anslutningskapaciteten genom att ha två kontaktdon, vilket förenklar installationen med fasta kopplingar. Genom att öka kapaciteten med T-stycken minskar antalet fältbuss I/O- eller distributionsboxar med upp till 50 %. Det minskar dina materialkostnader, underlättar installationen och sparar tid vid montering och underhåll. En kompakt och praktisk komponent i ett stort urval av modeller för alla tillämpningslösningar!
Köp här
Murrelektronik

Adapter

Den praktiska anslutningen! Adaptrar möjliggör unika anslutningsmöjligheter för kreativa lösningar för alla utmaningar. De ger extra flexibilitet under installationen utan behov av användardefinierade kabelförbindningar. Se det omfattande urvalet av adaptrar för M8-, M12- och ventilkontaktdon med många kombinationsmöjligheter och som kan fås med eller utan LED.
Köp här

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

KONTAKTA KUNDCENTER