Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Murrelektronik

Ethernet-baserade automationslösningar

Maskiner och system blir alltmer nätverksbaserade. Murrelektronik har komponenterna som säkerställer ett ekonomiskt och målinriktat nätverk med Ethernet-moduler.

Switchar och Ethernet

Unmanaged switchar ger grundläggande funktioner till ett rimligt pris medan varianter som PROFINet-hanterade switchar ger maximalt antal funktioner. Prefabricerade kablar säkerställer en snabb och effektiv installation samtidigt som man undviker kabelfel.
Murrelektronik erbjuder switchar för alla tillämpningar. För tillämpningar på fältet med M12-anslutning för decentraliserade installationskoncept och för tillämpningar i standardstyrskåp med RJ45-anslutning.

Upptäck Switchar och Ethernet

Nytt och innovativt system för strömövervakning

Mico Pro® är det innovativa strömövervakningssystemet från Murrelektronik för 12 och 24 VDC-system med patenterad utlösningsprocess. Det modulära systemet gör att du kan anpassa dina system exakt för att passa specifika tillämpningar – vilket innebär ett fördelaktigt förhållande mellan kostnad och nytta samt effektiv användning av utrymmen.
Den patenterade utlösningsprocessen garanterar optimal maskintillgänglighet. Ytterligare en fördel: ett integrerat koncept för potentiell distribution som avsevärt minskar kabeldragningen till kopplingsskåpet.

Upptäck Mico Pro