Murrelektronik

Ethernet-baserade automationslösningar

Maskiner och system blir alltmer nätverksbaserade. Murrelektronik har komponenterna som säkerställer ett ekonomiskt och målinriktat nätverk med Ethernet-moduler.

Switchar och Ethernet

Unmanaged switchar ger grundläggande funktioner till ett rimligt pris medan varianter som PROFINet-hanterade switchar ger maximalt antal funktioner. Prefabricerade kablar säkerställer en snabb och effektiv installation samtidigt som man undviker kabelfel.
Murrelektronik erbjuder switchar för alla tillämpningar. För tillämpningar på fältet med M12-anslutning för decentraliserade installationskoncept och för tillämpningar i standardstyrskåp med RJ45-anslutning.

Upptäck Switchar och Ethernet

Nytt och innovativt system för strömövervakning

Mico Pro® är det innovativa strömövervakningssystemet från Murrelektronik för 12 och 24 VDC-system med patenterad utlösningsprocess. Det modulära systemet gör att du kan anpassa dina system exakt för att passa specifika tillämpningar – vilket innebär ett fördelaktigt förhållande mellan kostnad och nytta samt effektiv användning av utrymmen.
Den patenterade utlösningsprocessen garanterar optimal maskintillgänglighet. Ytterligare en fördel: ett integrerat koncept för potentiell distribution som avsevärt minskar kabeldragningen till kopplingsskåpet.

Upptäck Mico Pro

Anslutningsteknik

Du kan hitta den perfekta kabeln med rätt kontaktdon för din applikation genom att dyka in i ett stort urval av kablar och kontaktdon från Murrelektronik.

För varje kabel har du valet mellan ett antal kontakter för data, matning och signal, som antingen kan köpas separat eller spara tid på installationen genom att använda kablarna.

Upptäck anslutningsteknik

Snabb installation

Kombinera kablar och kontaktdon med exceptionellt användbara produkter och verktyg från Murrelektronik för att optimera dina systeminstallationer! Enkla plug and play-system med momentnycklar som garanterar rätt anslutning av kabeln till I/O-systemen.
Fördelningsboxar minskar installationstiden och kabeldragningen och i kombination med adaptrar med många olika poler samt T-stycken för fördelning av signal/ström kan du med Murrelektroniks installationssystem använda nästan vilken kabel som helst i din applikation.

Upptäck snabb installation