Fastighet

När allt måste fungera finns vi där för dig

Fastighetsskötsel handlar om att skapa trygghet för hyresgästerna. Allt måste fungera, från daglig service och underhåll till totalrenovering. Och när något händer akut ska problemen helst lösas på stående fot. Allt du behöver hittar du i vår webshop. Och med vår smarta app kan du göra beställningar även när du är på språng. Vi sampackar och levererar direkt till dig på plats. Kort sagt, vi hjälper dig med allt som förenklar din vardag.

Solar Plus är vårt utvalda utbud av de mest efterfrågade produkterna som går åt dagligen. Detta är konceptet för dig som sätter värde på en produktiv arbetsvardag. - Enkla lösningar som bidrar till ditt och företagets framgång.

Läs mer här

Solar Fastbox, levererat inom 1 timme

Bli mer effektiv och tjäna över 400 kronor per Fastbox. Beställ enkelt via Solar webshop, vår app Solar Mobile eller per telefon. Beroende på vilken zon du befinner dig i kan du få leveransen inom 1 timme från någon av våra Fastbox-butiker.

Se orter, zoner och boka leverans

Rumspackning, rätt material på rätt plats

Så mycket som en tredjedel av arbetstiden går ofta åt till att hämta, flytta, sortera eller leta efter artiklar i olika rum. Och ju längre materialet blir liggande, desto mer ökar risken för svinn och stölder. I vårt centrallager sampackar vi alla artiklar separat för varje rum, lägenhet eller lokal och märker upp godset enligt dina önskemål.

Kontakta Kundcenter för mer information om Solar Rumspackning.

Produktsortiment

Vi kombinerar ett heltäckande produktsortiment, smart logistik och personlig service med teknisk specialistkompetens och driftsupport. Hitta enkelt det du söker i vår webbshop med bra sökfunktion, produktinfo, kampanjer och erbjudanden. Eller beställ direkt i vår app och få leverans dit du är! 

Se våra produktområden

Solar Light, upplysning ute och inne

Välj mellan designprodukter för belysning i alla sorters miljöer, både inomhus och utomhus. När du ska göra ljusberäkningar i olika typer av lokaler laddar nu ner DIALux, ett CAD-verktyg för professionell belysningsplanering. 

läs mer om solar light

Webshopen, din allt-i-ett-butik på nätet

I vår onlinebutik hittar du produkter, får produktinfo, gör beställningar och tar fram offerter via en personligt anpassad startsida. Du kan också skapa favoritlistor och få förslag på relaterade produkter. För större projekt har vi paketerade lösningar. 

Gå till Webshop

Allt du behöver finns i appen

Med vår smarta app har du hela sortimentet i mobilen. När något måste fixas akut lägger du en order direkt och får alla reservdelar snabbt och bekvämt. Vill du ha hjälp med att lösa ett problem lyfter du luren till vår tekniska support.

Läs mer och ladda ner vår app

Utbildning

Kunskap är både ett krav och en färskvara inom våra områden. Vi har utbildningar som rustar dig och/eller dina medarbetare för att kunna ta fler och mer avancerade uppdrag, och öka er konkurrenskraft!

se vårt kursutbud och boka

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig. Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

 

Kontakta kundcenter