Camping

Lösningar för campingsegmentet

Vi har fler än 220 000 artiklar och ett stort utbud av produkter inom campingsegmentet, från drift- och underhåll av campingplatsen, till produkter att sälja vidare till gästerna. Du hittar allt i vår webbshop. 

Om du inte redan är kund kan du klicka på knappen nedan och fylla i formuläret.

Bli kund

Få det du behöver från dag till dag

Vi kan erbjuda en mängd olika produkter inom el, belysning, sanitetsprodukter till kök och badrum, varmvattenberedare, kablar, förlängningssladdar, verktyg, fästen, övervakning, Wifi samt klimatvänliga och energibesparande lösningar.

Vi har även en lång rad förbrukningsartiklar som rengöringsmedel, tvål, handdesinfektion, toalettpapper, pappmuggar, skrivarpapper, pärmar och mycket mer.

Hos oss kan du samla dina inköp och få rätt produkter levererade på rätt tidpunkt, där och när du behöver dem.

Vi har ett mycket effektivt distributionssystem med leveranser via Fastbox inom en timme, eller dag- och nattfrakt – Vilket du väljer är upp till dig och dina behov. 

Vi är en starkt kundteam som kan erbjuda support både via mail och telefon och vi har även externa konsulter som kan komma ut och hjälpa dig.

Vi arbetar tillsammans med dig för att ta fram skräddarsydda lösningar och produktsortiment för vidareförsäljning till dina gäster. Dessutom stöttar vi din strävan efter att optimera daglig drift och öka lönsamheten.

Se vårt utbud

Altanvärme

Strålvärmare är effektiva och det perfekta valet för utomhusmiljöer. Bra priser och säker värme. Utforska vårt stora utbud idag.
Se utbud

Solceller

Bli grönare och spara pengar. Förutom att kunna spara pengar direkt på elräkningen kan du även välja att sälja vidare överskottselen till elnätet.
Se utbud

Belysning

Vi tillhandahåller en mängd olika belysningslösningar för trivsel och energi, både inom- och utomhus. Vi skapar morgondagens belysningslösningar idag!
Se utbud

Laddstolpar till elbilar

Solar har ett stort utbud av laddstolpar till elbilar för olika marknader och från olika leverantörer. Vi hjälper dig hitta en som passar dig perfekt.
Läs mer

En dansk campingplats som gör alla sina köp hos Solar

Läs mer om hur Jelling Familie Camping har valt Solar som samarbetspartner.

Läs här
Öka effektiviteten med snabba leveranser

Solar Fastbox – Leverans inom en timme

Varför lägga tid att köra runt när du kan beställa en Fastbox med allt du behöver, här och nu. Med Solar Fastbox får du dina varor precis dit du vill.
Läs mer
Smart Supply | Kanban

Är lagret i en enda röra?

En enkel lösning med stora besparingar. Minska lagerhållningen, öka leveranssäkerheten och minska antalet beställningar med hjälp av en Smart Supply.
Läs mer