Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Jobba på Solar

Låt oss göra skillnad tillsammans

Skillnaden är inte vad vi gör.
Skillnaden är hur vi gör det
och vilka vi är, när vi gör det.

Se våra lediga tjänster

Nya utmaningar?

Är du intresserad av en karriär på ett internationellt företag med mängder av möjligheter för dig att utvecklas? Vi är alltid på jakt efter nya talanger!

Lediga tjänster

Jobba på Solar

På Solar arbetar utesäljare, innesäljare, inköpare, logistiker, marknadsförare, ledare, lagerarbetare, ekonomer och många fler. Gemensamt för oss är att vi är klart-jag-kan-personer som tror på kraften att säga JA!

Läs mer om oss

Har du det som krävs?

Vi som jobbar på Solar är innovativa, positiva och delar med oss av vår kunskap och våra erfarenheter, för vi vet att vi är starkare tillsammans. Vi ställer höga krav på våra medarbetare, men naturligtvis förväntar vi oss även att de ställer höga krav på oss som arbetsgivare.

Vem passar hos oss?

Vi vill att du ska växa

Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Därför erbjuder vi en mängd olika utbildningsprogram för din karriärsutveckling.

Utvecklas hos oss

Kontakta oss

Har du frågor kring en karriär på Solar? Vill du veta mer om praktikmöjligheter eller vill du kanske skriva uppsats tillsammans med oss? Hör gärna av dig till vår HR-avdelning som kan hjälpa dig vidare.

 

Mejla oss

Följ oss!

Vill du veta mer om vad som händer hos oss på Solar, få senaste nyheterna eller läsa uppdateringar om vad som är på gång just nu? Följ oss då på Facebook och  LinkedIn

Oavsett om du är intresserad av en karriär som chef, specialist eller om du har internationella ambitioner så hjälper Solar dig att nå dina mål. Se på filmen ovan där vi berättar mer.

Nu finns vi på Instagram

Du har väl inte missat att Solar Sverige finns på Instagram? Här får du bland annat följa med vad som händer bakom kulisserna runt om i våra butiker och centrallager.

Följ oss på Instagram