Handla 24/7 hos oss

Det skall vara enkelt att handla från Solar. För oavsett om det är i vår e-handel, app, butik eller en EDI-integration så hjälper vi dig att hitta den lösningen som passar bäst för dig och ditt företag.

Handla på ditt sätt

Vi erbjuder många olika sätt att handla hos oss. Du kan beställa direkt i vår app och få leverans dit du är. Du kan också enkelt hitta det du söker i vår Solars e-handel som har bra sökfunktion, produktinfo, kampanjer och erbjudanden. För stora kunder erbjuder vi integrerad handel, EDI. Vi har också ett rikstäckande butiksnät. Behöver du hjälp har vi vår kundcenter som fixar allt och lite till. Reklamation, retur, fråga om fakturor eller var din leverans är? De tar även beställningar om du vet vad du vill ha.

Vår e-handel

Gör dina inköp enklare!
Det är och ska vara enkelt att beställa dina varor hos oss. Därför håller vi för närvarande på att utveckla en ny e-handel där vi har fräschat upp gränssnittet och gjort sidan mycket mer användarvänlig. 

Handla online

Integration, order i ert eget system

För stora och rikstäckande kunder erbjuder vi integrerad handel där du beställer i Solars system och får allt tillbaka i ert eget system – orderbekräftelse, fakturor etc.

läs mer och kontakta oss för integration

Solar Mobile, vår smarta app

Beställ direkt i vår app och få leverans dit du är! I appen ser du produktinfo, pris  och kan göra beställningar direkt när du står ute hos din kund. 

läs mer och ladda ner vår app

Rikstäckande butiksnät

Glömt något eller behöver en produkt på studs? Då kan du snabbt hämta varor i butiken.

Hitta din närmaste butik här

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30