Solar School

Få färdigheter och kunskaper för att lyckas i den gröna omställningen

Säg ja till nya sorters jobb som dominerar marknaden.
 
Med kurserna från vår Solar School vet du vilken EV-laddare som är det bästa valet för din kund. Hur man installerar en värmepump. Och vilken produktdokumentation som krävs vid certifierat byggande.
 
Partnerskap gör skillnaden.
Besök Solar School

Lär dig mer med oss

Kunskap är både ett krav och en färskvara inom våra områden. Vi har utbildningar som rustar dig och/eller dina medarbetare för att kunna ta fler och mer avancerade uppdrag, och öka er konkurrenskraft! Allt från behörighetsutbildningar till koll på nya lagar och regler inom VVS, el och industri.

Fördelar för dig

- Öka säkerheten i projekten med rätt behörigheter.

- Spara tid. Vi kan även arrangera kurs i era lokaler.

- Ta fler projekt genom att ha rätt kompetens på dina medarbetare.

Se kursutbud och boka

Kurs i de nya Elinstallationsreglerna

Den 20 februari hölls kurs Solar School kurs i de nya Elinstallationsreglerna för ett gäng installatörer i Visby. En av deltagarna på kursen var Ola Boberg från Prolekta på Gotland, som genomförde kursen tillsammans med två kollegor . - Det var framförallt många bra diskussioner och en bra utbildare. Jag är väldigt nöjd med helhetsupplevelsen, säger Ola. Han tycker att det är viktigt att ta sig tid för att fräscha upp de teoretiska kunskaperna, eftersom teorin lätt glöms bort i när man främst arbetar praktiskt i vardagen.

Läs mer här

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp att hitta rätt kurs, eller önskar ni vara själva på utbildningstillfället och tillexempel kombinera utbildningen tillsammans med ert företagsmöte? Kontakta oss på info@solarschool.se eller 0771 111 100 så hjälper vi dig.

Ta mig till Solar School

Ta del av säljtips för installatörer

Säljexperten Pelle Mårtensson berättar hur du med några enkla knep kan ta företaget till helt nya nivåer. Läs artikeln i SolarMagsin om hur du som installatör kan bli en bättre säljare. 

Läs mer här!

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 - En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

 

kontakta kundcenter