Solar Magasin

Låt dig inspireras!

Mer ljus för pengarna och en bättre kundupplevelse när ICA Lysekil tog hjälp av Solar Light, läs om hur de löste ljussättningen i butiken. Koll på hållbarhet med Louise Rörström, nu accelererar vi arbetet ytterligare, med en ny hållbarhetschef. Läs om hur Louise ska leda vår resa. Den gula etiketten med SmartKit gör skillnad, upptäck hur vår nya leveranstjänst kan optimera din arbetsvardag. Dessutom, nu har vi gjort Fastbox ännu bättre – Verkar du i centrala Stockholm kan du nu få din Fastbox levererad med cykel. Snabbare leverans och mindre klimatavtryck! Team Solar varvar upp inför världens största halvmarathon och vi lanserar årets Team Solar-tröja som i år visualiserar vår kärna, styrka och framgång, tillsammans är vi starkare!

Det och mycket mer!

Kriser är till för att lösas

Förra gången jag skrev den här ledaren, skrev jag att vi skulle gasa oss ur krisen.

Det är precis vad vi gör nu.

MATIAS MOSESSON
Vice President, Commercial Market & Sourcing

Läs mer
SmartKit

Gula etiketten gör skillnad

Nu har vi gjort det ännu enklare att göra beställningar. Med vår nya tjänst SmartKit får du exakt det material du behöver, förpackat i en och samma kartong. Och nästa gång upprepar du alltihop med ett klick. Enkelt, enklare, SmartKit!
Läs mer
Solar Light

Mer ljus för pengarna

Bättre kundupplevelse och mer än halverad energiförbrukning. Det är några av fördelarna som Ica Supermarket i Lysekil fått av att göra en totalrenovering – som bland annat innefattar ett stort antal armaturer från Solar Light
Läs mer
Solar Fastbox

Fastbox – nu ännu snabbare

Fastbox är en av Solars allra mest uppskattade tjänster. Nu har vi gjort den ännu bättre!
Läs mer

Team Solar är redo

– Ses vi i Slottsskogen?

Äntligen är det dags igen!
18 maj går Göteborgsvarvet av stapeln, och Team Solar
har laddat för en hel vecka av löpning och gemenskap.

Team Solar:

– Göteborgsvarvet med Team Solar är verkligen en av årets riktiga höjdpunkter! Stämningen är på topp från det att den första löparen dyker upp på morgonen, till dess att den sista går hem. Har man inte upplevt det tidigare så är det hög tid att göra det i år, säger Anna Stranne, ansvarig för Team Solar.

Läs mer

Solar Magasin

Batterilagring – lösningar för en hållbar framtid

Att installera solceller är ett bra sätt att bli självförsörjande på el. Genom att även investera i batterilagring kan lönsamheten för anläggningen förbättras avsevärt. Solars solenergiexperter reder ut hur det funkar.
Läs mer
Louise Röström

Koll på hållbarhet

Hållbarhet har länge varit ett prioriterat område hos Solar. Nu accelererar vi det arbetet ytterligare, med en ny hållbarhetschef. Möt Louise Röström, som leder Solars fortsatta resa mot att vara den självklara partnern i den gröna omställningen.
Läs mer
Solar Magasin

2G och 3G – snart ett minne blott

Sverige håller för fullt på att fasa ut 2G- och 3G-näten. Och även om det var längesedan du själv använde dessa nät, gör en stor del av samhället fortfarande det. Här finns stora möjligheter till affärer för installatörer i framkant!
Läs mer
Solar Light

Bättre ljus – och ljud

Nu har Solar Light släppt den nya armaturen Quiet. Med den får arbetsplatsen inte bara bättre ljus – den dämpar även buller och bidrar till en mer behaglig ljudnivå.
Läs mer
Solar Magasin

Bahco – en svensk succéhistoria

Varje dag använder du skruvmejslar i ditt arbete – och sannolikheten att det står Bahco på dessa är mycket hög. Samma sak gäller din skiftnyckel och din ställbara rörtång. Solar Magasin berättar historien om hur det blev så.
Läs mer
Uniview

Upptäck nya utbudet av kameror

Nu säljer Solar produkter från Uniview. När din kund vill ha riktigt bra kameror till ett mycket attraktivt pris – då är Uniview det perfekta valet.
Läs mer
Solars nya logistikcenter

En uppvisning i hållbarhet

Snart sätter vi spaden i marken till vårt nya logistikcenter i Kumla. Med 45 000 kvadratmeter nytt lager ska vi säkerställa att du som kund får en ännu bättre upplevelse – och att våra transporter blir ännu snällare mot planeten.
Läs mer
Solar light

Flexibilitet i fokus

Snygga, flexibla armaturer som är enkla att installera – och som dessutom sänker elförbrukningen avsevärt. Det var önskemålet när Technopolis skulle byta ut sin belysning. Valet föll därför på Solar Light.
Läs mer
Solar School

Nya regler & nya kurser

Du har väl inte missat att Elinstallationsreglerna har uppdaterats?
Läs mer
Solar Magasin

Lyckas med Linkedin – så gör du!

Facebook och Instagram är två kanaler du säkert redan använder. Men hur aktiv är du på Linkedin? Solars marknadschef Rickard Amidani – som själv har över 16 000 följare på plattformen – delar med sig av sina bästa tips för att lyckas.
Läs mer
Karoline Pettersson

Träningsprofilens bästa tips

Göteborgsvarvet är långt, tufft och utmanande – men också fantastiskt roligt. Dietisten och träningsprofilen Karoline Pettersson delar med sig av sina bästa tips inför loppet.
Läs mer
Solar Magasin

Mat som är bra för dig

Kanske har du rörligt bolån, kanske vill du spara lite mer pengar i din vardag. I nya boken Budgetbra! visar dietisten och träningsprofilen Karoline Pettersson att billig mat också kan vara både god och nyttig. Testa dig själv med något av de här recepten!
Läs mer

               Sidor  

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11 12