Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

ny E-handel

Tips och tricks

Här nedan har vi samlat alla tips och tricks du kan tänkas behöva för att enkelt lära dig att navigera vår nya e-handel. Allt från vanliga frågor och svar, instruktionsvideos till tips och tricks för nya funktioner.

Logga in & handla

Nyhet! Filtrera produktkatalogen på leverantör eller produktserie.

Nu har du samma möjlighet i katalogen att filtrera på leverantör samt produktserie som du har haft tidigare i vår sök.

I vår produktkatalog kan du nu enkelt välja en leverantör eller produktserie och du får då en katalogstruktur på endast de artiklar som motsvara dina val.

Följ länken för mer information.

Filtrera produktkatalogen på leverantör eller produktserie.

Produktlistor i nya appen!

Du hittar nu enkelt produktlistor och favoriter i nya appen. Klicka på gubben upp till vänster och sedan Mina listor.

Har du inte redan laddat ner den nya appen så gör du det genom att söka på Solar Mobile i App Store eller Google Play.

Du får tillgång till hela Solars sortiment i din ficka och missa inte alla aktuella kampanjer och erbjudanden.

Vad är nytt?

● Ny och bättre sökfuntion med smarta filter
● Ny och sökbar orderöversikt för bättre kontroll
● Grymma produktlistor och favoriter
● Superenkelt att lägga Fastbox-order
● Tillgång till produkterna, inloggad som utloggad
● Ny katalogstruktur med produkten i fokus

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat alla populära frågor och svar angående vår nya e-handel.

Till frågor och svar

Så här fungerar det

I den nya e-handeln loggar du in med samma användarnamn och lösenord som du använder i vår befintliga webshop.

Vi har fräschat upp gränssnittet och gjort sidans funktioner mer användarvänliga. Du får en bättre översikt över dina beställningar, lättare att hitta via sök och genom smarta filter. Varför inte prova hur lätt det är att sortera i den nya orderhistoriken, de grymma produktlistorna eller lägga en order med Fastbox?

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp att navigera i den nya e-handeln? Tveka inte att ringa 0771-111 100 eller sök svaret bland vanliga frågor ovanför. Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se. Oavsett om du behöver hjälp med nya hemsidan och dess funktioner eller att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig. Öppettider mån-fre 07.00-16.30

Guider & Manualer

Nedan hittar du videoklipp och manualer som guidar dig genom hela vår e-handel och dess smarta funktioner.

Katalog

Sök

Kassa

Produktlistor & favoriter

Fastbox

Solar Mobile App

Inställningar

Innehåll

PDF-katalog

Exportera order och offert till Excel

Manual - Sök med filter

ladda ner

Manual - Kontohantering

ladda ner

Manual - Attestfunktion, göra order KLAR för att skickas.

 

Ladda ner

Topp 100 produktlista

Manual - Topp 100 produktlista och sök med din produktlista förvalt.

Ladda ner

Nya smarta funktioner

Få en bättre översikt över dina beställningar, lättare att hitta via sök och smarta filter. Varför inte prova hur lätt det är att sortera i den nya orderhistoriken, de grymma produktlistorna och favoriterna samt hur snabbt du kan hitta det du söker. Vi har också gjort det lättare att beställa en Fastbox online och att lägga en vanliga standard order. Allt för att göra dina inköp enklare och din vardag smidigare.

Nedanför hittar du tips och tricks till sök med smarta filter, orderöversikt, kassan, produktlistor och favoriter. Du hittar även hur du lämnar feedback, vanliga frågor och svar samt pedagogiska instruktionsvideos på hur du navigera i den nya e-handeln med alla smarta funktioner.

Sök med smarta filter

Skriv det du letar efter, blanda gärna: namn, typ, varumärke, artikelnummer m.m. för att hitta din produkt. Använd gärna de hjälpförslag och kategorier som visas. För att enkelt hitta rätt produkt väljer du antingen vilken kategori du vill leta i vänstermenyn eller så använder de filterval som finns till vänster för att välja de egenskaper du söker. Du kan enkelt klicka i de val som du söker och resultatet som visas i träfflistan är de artiklar som matchar dina val.

ladda ner manual

Katalogstruktur

Du kan snabbt navigera dig i vår katalog genom att välja den kategori som är intressant. Den nya logiken i katalogen är att den är uppbyggd på ett produktorienterat sätt. Produkten står i centrum och inte var eller av vem den används. När du kommit till artikelnivån har du till vänster många fler filtrerings alternativ för att enklare hitta de artiklar du söker.

Produktlistor & favoriter

Det finns en funktion för att lägga till artiklar i din egen favoritlista eller till en ny produktlista. Du kan enkelt skapa egna produktlistor eller filtrera i sök bland dina listor och favoriter. Använd stjärnan/lista under varje produkt för att lägga till i favoriter och listor men det går även bra att skapa en ny lista. Du når även produktlistor och favoriter högst upp i högra hörnet i toppmenyn där det går att administrera produktlistorna samt att dela/skicka produktlistor mellan konton/användare.

Kassan

Skriv in referensnamnet på din order längst upp till vänster så du vet vilken order du jobbar med. Kontrollera din order så att leveransadressen och artiklar stämmer samt leveransdatum. Behöver du fler märkningsfält, klicka på ”Ordermärkning”. Du kan lätt lägga till fler artiklar via sökfältet eller ändra antal i dina tillagda artiklar. Det finns även möjlighet att positionsmärka på artikelnivå eller att omvandla ordern till en Fastboxorder

Din leveransadress ligger alltid tillgängligt så du alltid ser rätt priser och lagerdjup. För att ändra leveransadress kan du snabbt söka i dina senast använda adresser. Vill du lägga till en ny adress klicka på ”välj ny adress”

Orderöversikt

För att enklare hitta dina order och dokument som tillhör orden så har du ett sökfält att söka i. Skriv in referensnamn, artiklenr, artikeltext, användarnamn, fakturanr, ordernr m.m. för att se matchande order. Du kan enkelt filtrera på dokumenttyp, tidsintervall m.m. till vänster. Träfflistan visar de order som matchar dina val och sökord. Du bläddrar smidigt mellan Påbörjade order (order som ej har skickats än), Skickade order (order som är skickade och har ett ordernummer) eller Restade order (artiklar som ej har levererats inom utsatt tid). Klicka på orden för att se orderdetaljer samt dokument (följesedel, orderbekräftelse samt faktura).

Enkel överblick

När du valt en order du vill titta närmare på får du denna överblick. Du kan välja att klicka på följesedel, fakturor eller orderbekräftelse för att öppna upp dokumentet i PDF-format och skriva ut.

Feedback produktinformation

  • Hittar du något som inte stämmer?
  • Fel bild eller produktinformation?

Hjälp oss att göra oss bättre!

Använd funktionen under artikelinformationen för att återkoppla till oss så vi kan åtgärda och göra bättre till nästa gång.