Koncept

Vi har utformat flera olika koncept för att möta dina behov. Vi vill att du ska hitta det du behöver, oavsett om det är produkter som ger dig mer för mindre, om du behöver högkvalitativa produkter eller om du vill ha specialiserad kunskap inom belysning.

Hög kvalitet till rätt pris

Täcker upp till 80% av ditt dagliga behov. Alltid till rätt pris och alltid på lager.
Läs mer

Mer för mindre

Inga rabatter - bara nettopriser!
Läs mer

Industribelysning för alla typer av miljöer

Våra produkter inom industribelysning är noga handplockade och här finns rätt sorts belysning för alla typer av industrimiljöer.
Läs mer

Proffsverktyg med snabb leverans

högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser
Läs mer

Proffskablar till konkurrenskraftiga priser

Professionella på konkurrenskraftiga priser
Läs mer

Solar School

Kunskap är både ett krav och en färskvara inom våra områden. Vi har utbildningar som rustar dig och/eller dina medarbetare för att kunna ta fler och mer avancerade uppdrag, och öka er konkurrenskraft! Allt från behörighetsutbildningar till koll på nya lagar och regler inom VVS, el och industri.

Läs mer

Ladda ner vår app

Vår app Solar Mobile är nu ännu mer komplett! Du kan beställa snabbt och enkelt var och när du vill dygnet runt. Har du fortfarande inte laddat hem vår app? Gör det idag och börja handla direkt!

Ladda ner appen här:

  

Läs mer

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

Kontakta kundcenter