solar cable

Din garanti för professionella produkter med snabb leverans

• Professionell kvalitet till konkurrenskraftiga priser
• Kabelkapning
• Snabb leverans; stort sortiment

 

Upptäck vårt sortiment
Styrkabel Halogenfri
Styrkabel Halogenfri
Styrkabel PUR
Styrkabel PUR
Styrkabel PVC
Styrkabel PVC
Motorkabel
Motorkabel
Kran- och hisskabel
Kran- och hisskabel
Värmekabel
Värmekabel
Gummi- och anslutningskabel
Gummi- och anslutningskabel

 

 

  

Installationskablar

Utforska vårt omfattande utbud av pålitliga installationskablar.
Med ett varierat sortiment att välja mellan kan du hitta alla
kabel du behöver. Du kan lita på oss för kvalitet av vilken kabel som helst.
För expertråd och vägledning, kontakta vårt expertcenter

 

 

 

 

Kontakta kundcenter

Kabelbeteckning, hur fungerar det?

Kablar namnges enligt en uppsättning bokstäver och siffror. Det samordnade systemet definierar kabelbeteckningen. Den klassificerar kabelns konstruktion genom att tilldela koder (bokstäver eller siffror) för att representera kabelspänningen, isoleringsmaterialet, strukturella element, manteln, specialfunktioner och ledartyp.
Läs mer

Tjänster, kabelkap och leverans

På Solar kan du få kabel levererad i uppmätta längder, så att du får ut mesta möjliga av din arbetsdag. Om du köper kabel från Solar får du också tillgång till våra olika leveransalternativ och vår höga leveranssäkerhet. Du kan få dina kablar levererade med nattleverans, projektleverans, Fastbox eller SmartKit.
Läs mer

Vilken kabel behöver du?

Med Solar Cable Guide hjälper vi dig att välja rätt kabel för industriella applikationer. Detta dokument förklarar de vanligaste specifikationerna. Den innehåller en översikt över produktgrupperna inom konceptet. Om du klickar på produktgrupperna kommer du direkt till vår webbshop. Till kabelguiden
Till kabelguiden

Våra skräddarsydda produktkoncept

Vi har samlat produkterna du behöver till dina projekt! På så sätt blir det enklare och tydligare för dig som kund att samarbeta med Solar. Läs mer om respektive koncept nedan.

Solar Plus

Värdefyllt och tillgängligt

I Solar Plus garanterar vi produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Baserat på vår långa erfarenhet i branschen har vi samlat ett brett sortiment av produkter i vårt Plus-koncept, som täcker upp till 80 procent av allt du behöver i det dagliga servicearbetet.

Upptäck Solar Plus
solar light

Sätt rätt ljus på tillvaron

Våra produkter inom belysning är noga utvalda. De håller hög kvalitet och ger dig garanterat mycket värde för pengarna under lång tid. Genom våra belysningsexperter erbjuder vi ljusberäkning som säkerställer att rätt belysning alltid hamnar på rätt plats, oavsett om belysningen ska installeras interiört eller exteriört.

Upptäck Solar light
SOLAR NETTO

Mer för mindre

Vi tummar aldrig på kvalitet och det värde som du ska få ut av varje krona du lägger, och just därför är vi noga när vi väljer ut de produkter som ska vara en del av vårt sortiment. Med Solar Netto får du mycket värde för pengarna.

Upptäck Solar Netto

Solar är stolt Drumster Partner

Drumster är en ny och smart tjänst som gör det enkelt att återvinna använda kabeltrummor. Istället för att kabeltrummorna blir stående på olika arbetsplatser eller slängs som avfall kan de nu på ett mycket enkelt sätt återvinnas, repareras och komma ut i produktion igen. Med hjälp av en mobilapp görs en bokning för att  hämta den tomma kabeltrumman, som sedan återvinns och kommer tillbaka ut i produktionsledet. 

 

 

 

 

Upptäck Drumster här

Kontakt

Vill du veta mer om Solar Cable eller har du en fråga om våra produkter eller tjänster? Kontakta gärna vårt kunskapscenter

Ring 0771-111 100 - En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig. Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

Kontakta kundcenter