Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?


Vi tummar aldrig på kvalitet och det värde som du ska få ut av varje krona du lägger, och just därför är vi noga när vi väljer ut de produkter som ska vara en del av vårt sortiment. Med Solar Netto får du mycket värde för pengarna.

Solar Netto Mer för mindre

Upptäck vårt Netto-sortiment i vår webshop

Handla här

Rätt belyst till rätt peng

Vi vet att kraven på belysning kan se olika ut från gång till gång och det tar vi hänsyn till i vårt erbjudande till dig. Ibland är kravlistan på belysningen lång, ibland är den kortare. Ibland är det tuffare krav som behöver uppfyllas, ibland handlar det om ytor där kraven på belysning är lägre. 

Det kan handla om att funktionerna har begränsats till det du behöver, att designen inte har en avgörande betydelse eller att två färger att välja mellan är fullt tillräckligt.  Vi tycker att du ska kunna få exakt det du behöver – varken mer eller mindre. Med Solar Netto får du mer för mindre, helt enkelt rätt belyst för rätt peng.

 

Sätt rätt ljus på tillvaron

Med Solar Netto adderar vi extra valmöjligheter för dig när det gäller belysning i lokaler där kraven inte är lika höga. Vi har inte gjort avkall på kvaliteten men extra funktioner, mängden färgalternativ och designen har fått en mindre framträdande roll.  Samtidigt vet vi att mängden av val inte alltid gör det enklare att välja, så om du känner dig osäker på vilken typ av belysning som möter upp mot dina behov, så kan vi hjälpa dig att hitta rätt. Genom våra belysningsexperter ser vi till att rätt belysning alltid hamnar på rätt plats, oavsett om belysningen ska installeras interiört eller exteriört.

Lättare att välja

Solar Netto – Mer för mindre

När du inte behöver så många funktioner, så många olika färger att välja på eller när designen inte är det som fäller avgörandet. Solar Netto ger dig värde för varje krona du lägger och vi tummar aldrig på kvaliteten.

Se vårt Netto-sortiment

Solar Light – När ljuset spelar roll

När kraven är högre och belysningen är viktig erbjuder vi högkvalitativa produkter med lång livslängd. Det handlar om rätt belysning för olika miljöer och för människorna som vistas där. Det handlar också om att du och ditt företag sparar pengar över tid.

Fördjupa dig i Solar Light

Solar Plus – Värdefyllt och noga utvalt

Vi har samlat alla de produkter som du använder dagligen under ett och samma tak. Produkterna är noga utvalda, håller alltid hög kvalitet och finns alltid på lager så att du snabbt kan få dem på plats och fortsätta jobba.

Läs mer om Solar Plus

Belys med miljöansvar

Vi vet vad modern belysning betyder för både människor, miljö och plånbok. Och vi talar inte enbart om bättre miljöer för oss människor att vistas i, eller de rena kostnadsbesparingar man uppnår med en modern belysning. Vi pratar även om rena miljöbesparingar.

Solar webshop, öppen dygnet runt

I vår webshop kan du enkelt beställa det du behöver när du har tid. Här väljer du både produkter och leveranser på minuten så att du säkert får allt på plats i rätt tid och till rätt plats.

Gå till webshop

Leveranser till rätt tid och plats

Att du får det du behöver i rätt tid och på rätt plats är en självklarhet. Vad rätt tid är bestämmer du – vi har ett stort antal olika leveransalternativ oavsett om din tid är knapp eller inte.

Se våra logistiktjänster

Alla produktkategorier

Här nedan hittar du alla våra produktkategorier som innehåller Solar Netto-produkter. Klicka dig vidare och filtrera efter konceptgrupp Solar Netto

För produkterna inom Solar Netto gäller 2 års produktgaranti. Produkterna innefattas ej av ALEM 09 §38 i de fall köparen ansvarar mot sin kund i en entreprenad.