UPPTÄCK SOLAR ZERO

Ett produktsortiment inom Klimat & Energi

Solar Zero är en kvalitetsportfölj av produkter framtagna för att värna om dig, vår planet och kommande generationer. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av klimat- och energiprodukter där god tillgänglighet, konkurrenskraftiga priser och tillgång till rådgivning står i fokus. Ett bättre alternativ som dessutom är bra för miljön.

Till produkterna

Produktkategorier inom Solar Zero

Värmepumpar

Produktsortimentet är under utveckling och nya produkter tillkommer löpande.

Solceller

Produktsortimentet är under utveckling och nya produkter tillkommer löpande.

Elbilsladdning

Produktsortimentet lanseras inom kort. Så länge kan du upptäck vårt övriga utbud inom E-mobility.
SOLAR ZERO

Ventilation

Varför Solar Zero?

Med Solar Zero vill vi hjälpa till i omställningen mot en smartare och mer hållbar värld. Vi vill göra skillnad genom att kunna uppfylla dina krav på kvalitet och tillgänglighet och samtidigt tillhandahålla anpassade logistiktjänster för att underlätta din vardag. Med rätt produkter på rätt plats kan vi tillsammans minska klimatavtrycket och sänka era energikostnader. 

...Och naturligtvis levereras samtliga produkter i Solar Zero enligt Solars alla standarder för dokumentation och certifieringar, där alla leverantörer måste ha EcoVadis-certifiering. Läs mer här >>


Konkurrenskraftiga priser för
dagliga behov och projekt

Noga utvalt kvalitetssortiment inom
solceller, värmepumpar och elbilsladdning


Daglig leverans eller valfri leveransdag

Solar Zero är anpassat för dig som:

-  är fokuserad på tillgänglighet, kvalitet och effektivitet i vardagen

-  önskar produktutbildning, teknisk support och rådgivning i dina projekt

-  enkelt vill hitta produkter av hög kvalitet och effektivitet

Önskar du utforska hela vårt sortiment inom Klimat och Energi?

Vi arbetar med att utveckla Solar Zero för att lägga till ännu fler produkter, och i fler kategorier. Vill du se vårt totala sortiment inom Klimat och Energi?

Utforska här

Teknisk support och utbildning

Solar Zero är ett praktiskt konceptalternativ som förenklar ditt köp av klimat- och energiprodukter. Solar har bred kunskap inom produktportföljer och erbjuder teknisk support vid behov.

Utöver detta erbjuder vi relevanta utbildningar via Solar School inom områdena; solceller, värmepumpar och elbilsladdning. Utan att behöva lämna din arbetsplats, eller ens ditt hem, kan du lära dig det du behöver för att arbeta på ett hållbart och effektivt sätt. Utforska våra onlinekurser!

Se våra aktuella kurser

Klimat och Energi är ett av fyra strategiska fokusområden i vår Core+ strategi. Därför lanserar vi nu ett nytt koncept - Solar Zero. Konceptet har ett starkt fokus på hållbarhet, ansvarstagande och tillgänglighet. Vi ser fram emot att utveckla konceptet tillsammans med våra kunder och leverantörer. Partnerskap gör skillnaden. Rasmus Hebsgård Vemmelund, Group Senior Category Manager, Climate and Renewable Energy

Klimat och Energi

Solars Klimat och Energi är mycket mer än energieffektiva produkter - Vi är din sparringpartner i rätt lösningsval. Vi stöttar dig i processen så att vi gemensamt får ett välfungerande projekt som gör dig konkurrenskraftig.

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad Solar gör för att bli mer hållbart?

Green together

Vår logotyp må vara blå, men i Solar har vi alltid haft ett brinnande engagemang för gröna lösningar.

Vi fokuserar på energieffektiva lösningar och erbjuder de bästa tjänsterna för att säkerställa förnuftig användning av resurser. Detta är till förmån för miljön, för våra kunder och för Solar.

För att säkerställa fokus på hållbarutvecklingen arbetar vi nära med miljöstiftelsen Bellona Foundation.

Läs mer om Solars hållbarhet