Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Transporter - vi levererar i tid

Vi erbjuder flera typer av leveransalternativ när du köper material från oss. Behöver du specialtransport, nattleverans eller kranleverans? Vi hjälper dig att leverera det du behöver när du behöver det.

Behöver du specialtransport för ditt projekt?

När du beställer material från oss säkerställer vi effektiv leverans av varorna. Vi erbjuder en mängd olika leveransalternativ efter dina behov. Oavsett om du vill få nattleverans eller specialtransport för ditt projekt, så hjälper vi dig. Vi erbjuder bud, dagleverans, nattleverans och kranleverans. Se de olika transportalternativen nedan.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med rätt transporterbjudande. Om du har några frågor, kontakta din säljare eller kundtjänst på 0771-111 100 alternativt maila till kundcenter@solar.se

Skicka e-post

Leveranser efter dina behov

Expressleverans

Vår Expressleverans är perfekt när det är riktigt bråttom och det som saknas behövs idag och inte imorgon. Vi levererar snabbt det material som saknas så att din verksamhet slipper stå still och kosta tid och pengar.

Läs mer

Dagleverans

Dagleverans innebär att om du beställer före kl.18.00 (fredagar 17.00) får du din leverans före kl. 12.00 nästa förmiddag. Du sparar lagerutrymme/pengar eftersom du endast behöver ett minimalt lager för nästkommande dags arbete samt flexibelitet i de uppdrag du åtar dig.

Läs mer

Nattleverans

Genom våra unika nattleveranser kan du planera för nästa dag innan du går hem för kvällen. Vi levererar eller fyller på det som saknas så att du har allt som du behöver för att sätta igång morgonen därpå. Ett perfekt sätt att undvika tidsslöseri.

Las mer

Tidsstyrd leverans

Olika projekt och situationer ställer olika krav på leveranserna. Oavsett vad behovet är tar vi hänsyn till hur just din situation ser ut och du får din leverans vid exakt den tidpunkt som passar dig. Det ger dig full kontroll och du slipper oönskad väntetid.

Läs mer

Kranleverans

Vi vet att varje projekt och varje leverans är unik. Kanske har du behov av att få materialet levererat direkt från lastbilen till rätt våningsplan för att spara tid. Då löser vid det genom att leveransen till dig sker med kranbil.

Läs mer

Styckegods

Om du prioriterar att få så få leveranser till din arbetsplats så snart som möjligt, då är en styckegodslösning ett alternativ. Vi har fasta dagliga avgångar från våra lager och normalt får du din leverans före klockan 16.00 nästkommande vardag i merparten av Sverige.

Läs mer

Fördelar

  • Du får produkterna levererade vid överenskommen tid och plats
  • Vi organiserar och anpassar leveransen för ditt projekt
  • Du sparar tid och pengar
  • Vi erbjuder specialtransporter
  • Produkterna är redo att användas när du kommer till jobbet på morgonen

Vår expertis är till din fördel

Vi har lång erfarenhet av leveranser till projekt. Vi kan leverera material till de flesta industrier, branscher och lösa de flesta transportuppgifter. Det kan vara leveranser av allt från stora kabeltrummor till små eluttag.

Vi har en nära dialog med flera transportörer och du kan vara säker på att leveransen sker i tid.

God erfarenhet av leveransservice
Vi har god erfarenhet från stora byggprojekt, där byggplatsen är trång och leveransutrymmet är knappt. Vi ser till att leveransen sker vid avtalade tid och plats.

Stora byggprojekt äger ofta rum i centrum. Där är det oftast bäst med nattleverans när det är lite trafik, i kombination med en kranbil för tungt eller otympligt material.

Vi hittar rätt för dig!