Expressleverans

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

När det är riktigt bråttom

Vår Expressleverans är perfekt när det är riktigt bråttom och det som saknas behövs idag och inte imorgon. Vi levererar snabbt det material som saknas så att din verksamhet slipper stå still och kosta tid och pengar. Under tiden som vårt expressbud är på väg kan du lägga tiden på att arbeta med allt det andra som också behöver göras. Det hjälper dig att slutföra arbetet snabbare och bidrar till att göra din arbetsdag mycket effektivare.

Expressleverans beställer du enkelt genom att ringa oss, fram till 30 minuter innan våra butiker stänger. Behöver du leveranser utanför våra kontorstider kan vi istället erbjuda dig Jourleverans.

Från butikerna sker leveranserna med budbil eller lätt lastbil, medan leveranser från vårt centrallager även kan ske med tung lastbil. Priserna baserar vi på hur lång sträckan är från butiken/centrallagret till postnumret på din leveransadress. Från butik levererar vi upp till en sträcka av 80 km. Från centrallager kan Expressleverans göras till hela Sverige.

Leverans inom en timme

Vi erbjuder även tjänsten Fastbox expressleverans där du får materialet levererat till dig inom en timme i zon 1, läs mer om våra zoner och räkna ut hur mycket tid och pengar du kan spara. Solar Fastbox

Fördelar för dig

  • Minskar stillestånd i din produktion eller förseningar i dina projekt.
  • Spar tid genom att du kan arbeta vidare med dina arbetsuppgifter medan vi sköter leveransen.
  • Minskar behovet av eget lager. 

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta kundcenter

Transportlösningar

Leveranser till rätt tid och plats

Solar har lång erfarenhet av logistik och hjälpa dig spara tid genom bland annat våra unika Fastbox- och Nattleveranser.

Välj din leverans
Lagerlösningar

Effektiv lagerstyrning

Vi erbjuder lagerlösningar som skapar ordning och reda på lagret med effektiva flöden från godsmottagning till utleverans.

Välj tjänst här
Varuhantering

Smartare materialhantering

Vi erbjuder smarta lösningar för att minimera den tid som du lägger ner på materialhantering idag. Det sparar tid och gör din arbetsdag effektivare.

Välj tjänst här