Uthyrning

Hyr istället för att köpa

Hyr verktyg eller container efter just ditt behov. Genom att hyra kan du enkelt vidarefakturera och slipper ta en investering! Läs mer nedan eller kontakta oss på 0771 111 100 för frågor om våra uthyrningstjänster.

Containerhyra

Hos oss kan du välja mellan en mängd olika varianter så att du får en container som är anpassad efter just ditt behov av storlek, inredning, hyrtid och plats. Passa samtidigt på att kombinera tjänsten med Solars lagerstyrning så minskar du tiden som du idag behöver lägga på att administrera inköp, beställningar och lager.

Läs mer om Containerhyra

Hyra verktyg

Ibland är det bättre att hyra än att köpa. Behöver du exempelvis verktyg som du inte vanligtvis använder? Kontakta din närmsta Solarbutik för att hyra och se vad som finns tillgängligt.

Hitta butik

Transportlösningar

Leveranser till rätt tid och plats

Solar har lång erfarenhet av logistik och hjälpa dig spara tid genom bland annat våra unika Fastbox- och Nattleveranser.

Välj din leverans
Lagerlösningar

Effektiv lagerstyrning

Vi erbjuder lagerlösningar som skapar ordning och reda på lagret med effektiva flöden från godsmottagning till utleverans.

Välj tjänst här
Varuhantering

Smartare materialhantering

Vi erbjuder smarta lösningar för att minimera den tid som du lägger ner på materialhantering idag. Det sparar tid och gör din arbetsdag effektivare.

Välj tjänst här