Vi utvigdar vårt produktsortiment

 

 

 

 

 

 

Samla dina inköp hos oss

"Det är en tankeställare när vi ser hur mycket tid våra kunder lägger på att upprätthålla avtal, fakturering, beställa och hantera flera leveranser om dagen", säger Senior Vice President för Solar, Ole Sørensen.

Våra kunder vill samla sina inköp hos färre leverantörer för att minska administrativa kostnader, så som för beställningar, varumottagning och fakturahantering. Genom att kombinera ett bredare utbud, effektiv logistik och digital tillgång vill vi bidra till värdeskapande för våra kunder.

Läs hela pressreleasen

Kontakta oss

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.
Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta oss

50.000 nya skäl att besöka vår e-handel

Vi har utökat vårt industriella sortiment med över 50.000 nya produkter under de senaste två åren. Produkter som täcker de flesta behoven inom teknik, mekanik, pneumatik, hydraulik, lager, transmissioner. Dessutom erbjuder vi även arbetskläder och industriella verktyg. Det för att göra gör din verksamhet effektivare genom att spara tid inom administration, hantering och beställning.

Industrikomponenter

Som solarkund har du nu tillgång till ett nytt stort sortiment med t.ex. lager, rullkedjor, kilremmar och pneumatik.

Läs mer och köp

Mascot arbetskläder

Som kund hos Solar kan du samla alla dina köp av dina anpassade arbetskläder hos oss. Med ett log in till Mascots Smart Store får du tillgång till fullständig översikt av utbud, beställningar och fakturor.

Läs mer och köp

Gedore industriverktyg

En av världens ledande tillverkare av kvalitetsverktyg. De har ett brett sortiment anpassat för applikationer som kräver extra styrka och hållbarhet, till exempel verktyg med hög precision för användning under svåra förhållanden.

Se produkterna och köp

Pneumatik

Vi har ett brett sortiment av produkter för pneumatiska rörelser, såsom slangar och kopplingar, cylindrar, ventiler och smarta lösningar. Ett sortiment som ständigt växer och anpassar sig till marknadens behov.

Läs mer och köp

Läs mer om våra satsningar inom industrin

industri

Apparatskåpsbyggare

Allt du behöver för skåpsbyggnation.

Läs mer
industri

Maskintillverkare

Vi levererar snabbt och hjälper dig i din vardag.

Läs mer
industri

Livsmedelsindustrin

Stå redo inför industrins krav.

Läs mer
industri

Marin

Stärk din konkurrenskraft i marinindustrin.

Läs mer

Vi känner vår bransch

Solar är ett av Nordeuropas ledande sourcing- och serviceföretag inom el, vvs och industri. Med erfarna produktchefer och tekniska experter är vi utrustade för att hjälpa dig som kund att uppnå dina mål. Vår erfarenhet av att underlätta och möta behoven och kraven inom branschen har resulterat i ett brett och relevant produktutbud. För att stärka er konkurrenskraft och marknadsposition erbjuder vi dessutom strategisk rådgivning och integrerade digitala lösningar.

Vi vill vara en strategisk partner för dig och fokusera på kontinuerliga förbättringar som ger ökad produktivitet. För att på bästa sätt säkerställa tillgången till vårt produktsortiment är vårt logistik- och distributionssystem utvecklat för att möta branschen på bäst sätt.

Läs mer om Solar Industri

Upptäck vår nya E-handel

I vår nya E-handel kan du: 
- Söka effektivt med katalogträd och filtrering.
- Upptäcka alla våra områden med över 300 000 olika artiklar. Därmed har vi ett av marknadens största och mest heltäckande sortiment inom elinstallation, VVS och industri.
- Hitta produktdata och relevanta dokument.
- Samla alla ärenden. Sedan en tid tillbaka kan du sköta all din returhantering och andra kundserviceärenden direkt i e-handeln.

Gå till e-handeln

Solar Mobile, hela Solar i din hand

I appen Solar Mobile kan du göra allt från att lägga order till att kontakta kundtjänst – oavsett var i världen du befinner dig. Du kan också skapa och redigera dina egna produktlistor och favoritmarkera de produkter du använder mest. På så vis kan du på ett enkelt sätt skapa färdiga listor för dina vanligaste jobb och beställningar, vilket sparar mycket tid.  Solars app Solar Mobile finns i App Store och Google Play och har samma breda utbud som Solars e-handel.

Läs mer och ladda ner appen

Våra tjänster gör din vardag enklare

Med våra logistiklösningar hjälper vi dig att bli effektivare. Vi erbjuder ett antal skräddarsydda lösningar för att optimera distribution, lagerhantering och effektivt flöde av varor.

Vi fokuserar på hög kvalitet när det gäller dina behov och önskemål.

Upptäck våra tjänster

Med kanban-lagerlösning har du alltid rätt lager

Vill du ha en effektivare lagerlösning med optimal inventering för ditt projekt? Vi kan lösa detta åt dig med vår Kanban-lagringslösning. Den kräver varken wifi eller programvara.

Upptäck Kanban

 

 

 

Minska dina totalkostnader tillsammans med oss

Fler och fler företag ser värdet av att implementera smartare lagerlösningar, konsolidera leverantörer och skräddarsy sin logistik. Med TCO (Total Cost of Ownership) hjälper vi er att minska den totala kostnaden för inköp av produkter och tjänster. Genom TCO hittar vi lösningar som optimerar din verksamhet

En helhetssyn som stärker lönsamheten.

Läs mer om TCO

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

Kontakta kundcenter