Schneider Electric

Automation

Schneider Electrics automations- och styrprodukter, täcker bredden inom industri-, infrastruktur- och byggsektorn. Allt från tryckknappar, programmerbara relän till rörelsekontroll och gränssnittsmoduler, för applikationer från enkla maskiner till komplexa processystem.

Se och köp Automationsmaterial
TeSys

Motorstartare och skyddskomponenter

Upptäck TeSys, ett urval av kontakter, överströmsreläer, motorskyddsbrytare, hybridstarters och kapslade lösningar av olika slag. Utformade för en mängd olika applikationer. TeSys erbjuder hög tillförlitlighet och lång mekanisk och elektrisk livslängd och levereras med en komplett serie tillbehör för motor- och lastkontroll.

Gå till TeSys
Harmony

Tryckknappar, lådor, omkopplare, ljusramper och joysticks

Som världsledande inom tryckknappar, brytare och kontrollampor är Harmony-sortimentet riktmärket för operatörens effektivitet. Det säkerställer en robust, säker, ergonomisk och enkel kontroll av maskiner och tillverkningslinjer.

Gå till Harmony
Altistart

Frekvensomriktare

Upptäck ett brett utbud av frekvensomriktare som erbjuder en kraftfull och pålitlig kombination för dina motorstyrningslösningar upp till 20 MW. Från kompakta produkter till skräddarsydda lösningar utvecklas de till högsta kvalitetsnivå för att möta dina behov i olika applikationer, såsom industriella processer, maskiner eller byggnader.

Gå till Altistart
OsiSense

Sensorer och Givare

Telemecanique Sensors är en världsledande leverantör av industriella sensorer och erbjuder ett brett utbud av detekteringsteknologier inklusive gränslägesbrytare, induktiva givare, fotoceller och tryckgivare. Schneiders mål är att förenkla kunders vardag, så att de kan koncentrera sig på sina kärnvärden och maskinprestanda.

Gå till OsiSense
Modicon

Strömförsörjning och transformatorer

Den nya generationen av universella kraftaggregat med ett brett arbetsområde integrerar ett stort antal nya funktioner och erbjuder ännu fler användartjänster med hjälp av olika funktionsmoduler. Designade för enkla maskiner och applikationer, modulära och optimala strömförsörjningar uppskattas främst för sin extrema kompakthet.

Gå till Modicon
Preventa

Maskinsäkerhet

Säkerhet och hälsa är viktigt för våra kunder i alla marknadssegment, så det är viktigt att säkerställa maximal effektivitet och produktivitet och bibehålla personalens säkerhet. Mer än någonsin behöver du implementera smarta lösningar som gör dina maskiner säkra.

Gå till Preventa