Smarta fabriken

 

 

Sänk totalkostnaderna

Ett effektivt sätt att sänka totalkostnaden, TCO Total Cost of Ownership, är att anlita färre leverantörer. Då minskar kostnaderna för både frakter, godsmottagning, beställningar, fakturaadministration och relationskostnader. Vi har verktygen som ger dig en överblick på hur just din totalkostnad ser ut och svaren på hur den kan sänkas.

Den smarta fabriken kräver smarta leverantörer

Maskiner som indikerar när det är dags för underhåll, produktionslinjer som anpassar produktionstakten efter realtidsdata och robotar som klarar långa skift utan att tappa i precision. Dagens industri kräver smarta leverantörer och det allra smartaste är att ha en leverantör som kan förse dig med allt som du behöver. Då minskar du trycket på både administration och logistik samtidigt som dina kostnader minskar och effektiviteten ökar.

På Solar har vi lång erfarenhet inom automation och vet vad en automatiserad produktion kan göra för lönsamheten. Vi är en del av den digitalisering som sker inom industrin idag och genom att hålla oss uppdaterade blir vi en lika självklar del av den imorgon.

En leverantör räcker.

Produktionsbandet

Vi erbjuder moderna och flexibla lösningar för att hjälpa dig att optimera din vardag. Hos oss hittar du allt som du behöver under ett och samma tak och vi hjälper dig med verksamhetsanpassade tjänster och produkter. Du kan räkna med oss i alla lägen, oavsett om du verkar inom VVS- och elinstallation eller andra industrier.

Solar Plus

Produkter som du använder varje dag har vi samlat i ett eget sortiment som vi kallar Solar Plus. Du får produkter med hög kvalitet till bra priser och du kan vara säker på att de alltid finns på lager. Det gör livet betydligt enklare för dig.

Gå till webshop och se vårt Plus-sortiment

Solar Light

Solar Light är vårt produkt- och tjänsteerbjudande inom belysning. Vi ljusberäknar och levererar den bästa belysningen till just ditt specifika behov.

Upptäck solar light

Expressleverans, när det är riktigt bråttom

Vår expressleverans är perfekt när det är riktigt bråttom och det som saknas behövs idag och inte imorgon. Vi levererar det material som saknas med expressfart så att din verksamhet slipper stå still och kosta tid och pengar. Under tiden som vi är på väg till dig kan du lägga din tid på att arbeta vidare med allt som du ska hinna med under dagen. Det hjälper dig att slutföra arbetet snabbare och bidrar till att göra din arbetsdag mycket effektivare. 

Läs mer om expressleverans

Jourleverans, vi levererar 24 timmar om dygnet

Vi vet att din tid är dyrbar och att du inte har råd med någon stopptid som riskerar att skapa stillestånd i din produktion och förseningar i ditt projekt. Därför levererar vi det du behöver oavsett om det är natt eller dag. Ring Solar Jourleverans för beställning av lagervaror som kan levereras direkt till dig under dygnets alla timmar. 

Läs mer och boka Jourleverans

Gardera dig mot framtidens krav

Solar erbjuder nu Garos nya produktsortiment inom elbilsladdning för att på smartare sätt hjälpa dig och alla andra in i framtiden. Sortimentet säkerställer energibesparing, smartare styrning och enkelhet i användandet på arbetsplatsen, i fastighets- och hemmiljö.

Upptäck här

Håll koll på regler och lagar

Lagar och regelverk uppdateras ofta och det är inte alltid lätt att hålla koll på alla förändringar som sker. Hos oss hittar du ett starkt utbud av kurser som riktar sig till dig som arbetar inom industrin. Med våra utbildningar håller du dig uppdaterad så att du kan känna dig helt trygg och säker på vad som gäller idag. Vi samarbetar självklart endast med branschernas bästa kursleverantörer. Aktuella utbildningar finns på school.solar.se

se vårt kursutbud och boka

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig. Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

 

Kontakta kundcenter