Hållbarhet

Vi har höjt våra ambitioner

Hållbarhet och allt vad det innefattar expanderar hela tiden. På Solar har Science Based Targets initiatives (SBTi), med de åtaganden det innebär, blivit en integrerad del av verksamheten.
 
Vårt mål är att bli Net-Zero i vår egen verksamhet år 2030 och att minska vår CO2 med 25 % över hela värdekedjan.
Vår hållbarhetsrapport

Hur vi arbetar med hållbarhet

/globalassets/shared/about-solar/sustainability/sbti.png

Vi leder med transparens

Att styra en ansvarsfull verksamhet är viktigt, eftersom vi tror att ansvar är den bästa utgångspunkten för att förbättra vårt bidrag till den gröna agendan. Vi har därför formaliserat vårt engagemang genom en strategi som bygger på transparens. Vi arbetar med erkända icke-statliga organisationer och mäter oss mot internationella riktmärken. Att leva upp till etiska och verksamhetsmässiga riktlinjer matchar vår ambition att vara ett pålitligt och ansvarsfullt företag.

Hitta vår ISO certifikat

Investera i Solar

Solar har varit ett börsnoterat bolag sedan 1953. Att investera i Solar är först och främst att investera i den gröna omställningen. Vi tillhandahåller de bästa lösningarna för att säkerställa en hållbar och ansvarsfull resursanvändning. Läs mer om vår andel på vår koncernsida.
Läs mer om att investera i Solar

Du gör skillnaden

Om du är intresserad av att hjälpa oss på vår resa mot ett mer hållbart sätt att göra affärer, kolla in våra lediga jobb på karriärsajten. Tillsammans gör vi skillnaden.
Gå till vår karriärsajt

Hitta smarta och energibesparande lösningar för att bidra till en grönare framtid

Vi har samlat ett brett utbud av smarta lösningar för våra kunder som vill gå den gröna vägen samt öka komforten och tryggheten. Kombinationen av våra produkter och tjänster ökar effektiviteten och kunskapen du får via Solar School, kommer att göra dig till en vinnare i den gröna omställningen.
Läs mer

Miljö och kvalitet

Är du intresserad av våra miljö- och kvalitetscertifieringar? Eller vill du läsa mer om vår miljö- och kvalitetspolicy?

Gå till Miljö & Kvalitet

Hållbarhetskontakt