Nyhet!

Solar Magasin no.1 2021

Vi lanserar det första numret av Solar Magasin för i år. Solar önskar dig trevlig läsning!

Vi har behövt tänka om, lära nytt, utmana oss och framför allt reflektera kring hur vi ska leva och verka i denna speciella nya verklighet som delvis kommer bli vårt ”nya normala” Lisa Pira, VP HR & Communication, Solar Sverige

Ledare

Hur ska man som HR chef sammanfatta och formulera en ledare i dessa tider… 2020 och nu första kvartalet 2021 har varit ett utmanande år för oss alla. Att inleda denna text utan att beröra pandemin som har påverkat var och en av oss på ett eller annat sätt skulle kännas väldigt konstigt. Vi har behövt tänka om, lära nytt, utmana oss och framför allt reflektera kring hur vi ska leva och verka i denna speciella nya verklighet som delvis kommer bli vårt ”nya normala”.

Läs ledaren här

Morgondagens Lantbruk

Där andra ser hinder ser Myggenäs Gård möjligheter. När företaget, som bland annat vunnit det prestigefyllda priset Årets Spjutspets, nu tar sin anläggning till nästa nivå gör man det med Solar och Treson El som partners.

Upptäck här

Framtiden är digital för AH Automation

I snart 80 år har AH Automation levererat automationslösningar i världsklass. När bolaget nu tar steget in i framtiden gör man det med Solar och Siemens som självklara partners.

Upptäck här

Visionärerna från Gnosjö

1939 bildades Gårö Elektriska i hjärtat av Småland. 82 år senare har prickarna i namnet försvunnit – men å andra sidan har man också blivit en internationell storspelare med miljardomsättning. Här är historien om GARO.

Läs mer om Garo

Kusiner med kunskap

Det började som en vag idé om att bjuda kollegorna på det de själva alltid saknat. I dag är Billy och Peter på Elektrikerpodden en av elbranschens stora snackisar – och då har resan för de två kusinerna från Schlätta bara börjat.

Läs mer

God lönsamhet med Solar som partner

Elsystem i Perstorp är ett av Sveriges mest lönsamma automations-företag. För att bibehålla den positionen krävs snabb och felfri logistik – vilket de får genom ett långtgående samarbete med Solar och Schneider Electric.

Upptäck här

Håll ut – och håll dig i form!

Förmodligen är du rätt less på viruset, och att du ska hålla avstånd och tvätta händerna vet du redan. Solars hälsoexpert Magnus Carlsson delar med sig av 8 andra tips som gör det enklare att hålla din fysiska och psykiska hälsa i trim under pandemin.

Läs alla 8 tips

Upptäck vår nya E-handel!

Det senaste året har vi jobbat hårt på att göra vår E-handel större, snabbare och snyggare – och i dag är den bättre och mer heltäckande än någonsin. Här har vi satt ihop några enkla tips för att göra din upplevelse av e-handeln ännu bättre. Vi ses på solar.se!

Upptäck här

Notiser

Vi har valt ut några favoriter från våra egna hyllor. Upptäck ännu fler produkter i vår e-handel, eller varför inte ladda ner vår app, Solar Mobile. Därifrån kan du filtrera precis efter dina behov.

Se alla nyheter

Så lyckas du med utematen

Är du en av alla svenskar som fick ett stormkök i julklapp, och undrar vad du ska göra nu? I nya kokboken Äta Ute berättar influencern Hanna Olvenmark hur du gör för att lyckas.

Till recepten

               Sidor  

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11 12