Solar Tools

Solar Tools är verktyg, fästelement och förnödenheter. Med konceptet får du råd som kan spara både tid och pengar. En lagerlösning som frigör kapital och effektiva arbetstider. Kvalitetsprodukter för alla uppgifter, handplockade av våra experter.

 

Se utbudet här

Vad får du med Solar Tools?

Konkurrenskraftiga priser

Produkter med hög kvalité

Alltid med daglig leverans eller 1h med Solar Fastbox

Se även våra andra koncept

Solar light

Sätt rätt ljus på tillvaron

Våra produkter inom belysning är noga utvalda. De håller hög kvalitet och ger dig garanterat mycket värde för pengarna under lång tid. Genom våra belysningsexperter erbjuder vi ljusberäkning som säkerställer att rätt belysning alltid hamnar på rätt plats, oavsett om belysningen ska installeras interiört eller exteriört.

Upptäck här
Solar Plus

Dina mest använda produkter varje dag

Solar Plus är vårt utvalda utbud av de mest efterfrågade produkterna som går åt dagligen. Detta är konceptet för dig som sätter värde på en produktiv arbetsvardag. Enkla lösningar som bidrar till ditt och företagets framgång.

Upptäck här
Solar Cable

Se vårt stora urval av styrkablar

Solar Cable erbjuder ett sortiment för professionellt bruk, lättillgängliga och ingen kompromiss med kvalitet och pris. Du beställer enkelt och smidigt i vår e-handel med snabb leverans.

Upptäck här
SOLAR NETTO

Mer för mindre

Vi tummar aldrig på kvalitet och det värde som du ska få ut av varje krona du lägger, och just därför är vi noga när vi väljer ut de produkter som ska vara en del av vårt sortiment. Med Solar Netto får du mycket värde för pengarna.

Upptäck här

Våra logistiklösningar

Du vill ha leveranser till rätt plats och rätt tid. Men att förflytta gods från A till B handlar om så mycket mer än bara själva transporten. Solar har lång erfarenhet av logistik och kan hjälpa till med allt från sampackning till specialmärkning av artiklar. Med våra olika logistiktjänster hittar vi alltid den lösning som fungerar bäst för dig just nu.

Läs mer

Kanban-lagerlösning

Vill du ha en effektivare lagerlösning med optimal inventering för ditt projekt? Vi kan lösa detta åt dig med vår Kanban-lagringslösning. Den kräver varken wifi eller programvara.

Läs mer

VMI

Med VMI får du en komplett lagerlösning som innebär att Solar ansvarar för påfyllnaden av ditt lager. Lösningen gör att du får rätt varor, i rätt mängd och i rätt tid. Det håller nere kostnaderna och säkerställer hög omloppshastighet på varulagret.

Läs mer

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta kundcenter