Specialpackning

                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Specialpackning - Var sak på rätt plats

Redan innan din order har lämnat Solar kan vi ha sparat dyrbara timmar för dig ute på arbetsplatsen. Genom att låta oss sampacka, och vid behov även specialmärka, de produkter som du behöver för ett specifikt arbetsmoment slipper du lägga onödig tid på identifiering, märkning och eventuell upp- eller ompackning. Din order kommer helt enkelt samlad i ett färdigt kit som antingen kan gå direkt i produktion eller skickas vidare till sin slutdestination utan ytterligare bearbetning. Vi tar även hand om överflödigt emballage så att du och dina medarbetare slipper lägga dyrbar tid på att städa och slänga förpackningar och kartonger.

Fördelar för dig

• Spar tid genom att minska letandet efter rätt produkt.

• Genom en samlad leverans som har paketerats helt efter dina önskemål optimeras det interna arbetsflödet hos dig.

• Emballagefria varor som är redo för produktion spar tid så att interna resurser kan lägga tiden på mer produktiva uppgifter. 

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även maila oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta kundcenter

Transportlösningar

Leveranser till rätt tid och plats

Solar har lång erfarenhet av logistik och hjälpa dig spara tid genom bland annat våra unika Fastbox- och Nattleveranser.

Välj din leverans
Lagerlösningar

Effektiv lagerstyrning

Vi erbjuder lagerlösningar som skapar ordning och reda på lagret med effektiva flöden från godsmottagning till utleverans.

Välj tjänst här
Varuhantering

Smartare materialhantering

Vi erbjuder smarta lösningar för att minimera den tid som du lägger ner på materialhantering idag. Det sparar tid och gör din arbetsdag effektivare.

Välj tjänst här