Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Grön omställning

Hitta smarta, energibesparande lösningar som gör skillnad

Det finns många sätt att minska fotavtrycket på vår miljö. Vi har samlat ett brett utbud av smarta lösningar för att du smidigare och enklare ska kunna välja grönt hos oss i kombination med att öka arbetsmiljön och säkerheten.

Våra produkter, tjänster som ökar effektiviteten och kompetensutveckling via Solar School gör skillnaden.

Laddning av elbilar

Elbilsladdare och välkomnande ljus för dina anställda

Fortsätt utveckla den gröna omställningen och ge dina anställda samt affärspartners tillgång till elbilsladdare vid väl upplysta parkeringsplatser.
Läs mer
TAK

Solpaneler ger hållbar energi

Letar du efter energikällor för förnybar energi? Gör långsiktiga investeringar som gynnar både din ekonomi och miljö.
Läs mer
INNERTAK

Ljus som ökar säkerheten och ger bättre arbetsmiljö

Förutom att generera bättre energieffektivitet ger rätt LED-ljus också säkrare arbetsmiljö. Implementera belysningsrutiner för att uppnå ytterligare besparingar.
Läs mer
FASTA LEVERANSDAGAR

Minska antalet leveranser och spara tid

Med fasta leveransdagar ser vi till att samla dina leveranser. Du sparar tid på att hantera varor medan vi uppnår effektivare logistik.
Läs mer
LAGERLÖSNINGAR

Minska slöseri och kapitalbundet lager

Att implementera ett lagerhanteringssystem ger bättre överblick, minskar beställningstiden och materialåtgången avsevärt.
Läs mer

Laddning av elbilar

I takt med att den gröna omställningen tar fart ökar också efterfrågan på elbilsladdare. För att välja rätt elbilsladdare kan en del research behövas eller rätt vägledning från experter. Kom ihåg att installera ett lastbalanseringsystem för att säkringarna ej skall lösas ut i onödan om du installerar fler än en laddare.

Minska CO2-avtrycket ytterligare genom att installera sensorer för utomhusbelysning, vilket begränsar energiförbrukningen vid vissa perioder. Rätt ljushanteringssystem säkerställer ljus när det behövs samt skapar en välkomnande arbetsmiljö och extra säkerhet.

Läs mer här

Solceller

Solpaneler på taket kan vara lösningen om du letar efter en alternativ energikälla för förnybar energi. Det är en långsiktig investering och har 25års garanti. De betraktas som underhållsfria och kan hålla i upp till 50år, vilket gör dem till en hållbar investering. 10m2 solpaneler kan bespara miljön på 500kg CO2 som släpps ut per år.

Gå till webshop

Belysning inomhus och utomhus

Skapa en bättre arbetsmiljö med rätt belysningslösning. Förutom att generera bättre energieffektivitet kommer rätt LED-lösning också att förbättra säkerheten i ditt produktionsområde. En annan fördel med att välja en korrekt LED-lösning är bättre färgåtergivning, vilket också kan förbättra arbetsförhållandena.

Ställ in ljuset enligt ditt produktionsschema och uppnå ytterligare kostnadsbesparingar. Kanske kan du till och med minska ljuset dagtid, när det är ljust utomhus.

Till vårt ljussortiment

Fasta leveransdagar

Med fasta leveransdagar ser vi till att samla dina leveranser till 2 eller 3 gånger per vecka - beställ när som helst och Solar ser till att leveranserna skickas nästa schemalagda dag.

Fördelarna med schemalagd leveranser är flera, er leveranshantering minskas och effektivare logistik uppnås som i sin tur är bättre för miljön.

En liten insats med potentiell stor påverkan på miljön.Läs mer

Lagerlokaler

Med vårt lagerstyrningsverktyg Lagerautomat har du tillgängligt material dygnet runt
Lagerautomat är lagerhanteringsverktyg som gör att du kan minska ditt lager och att sänka din förbrukning med 25-40%. Därmed en mycket mer ansvarsfull resursanvändning eftersom avfallet minskar avsevärt.
Maskinen rymmer allt från verktyg, batterier, reservdelar, HSE-utrustning, kemikalier och riskprodukter. De ger ökad kontroll, optimerad drift och minskad risk för stillestånd i din produktion.

Med Smart Supply Kanban-lagerlösning har du alltid rätt lager
Vi vet att våra kunder ofta spenderar mellan två och fyra timmar om dagen på att beställa och ta emot varor. Med Kanban-lagringslösning minimeras tidsförbrukningen. Lösningen fungerar genom att varje produkt har två lådor. När den första lådan tagit slut, påbörjas plock från den andra. I slutet av veckan scannar ni de tomma lådorna via vår Solar app och får därmed påfyllnadsleveransen vardagen därpå.

Vill du ha ett mer strukturerat lager där du kan spara både tid och pengar? Solar hjälper dig gärna att nå ditt mål!

Läs mer om våra lagerlösningar