Våra tjänster förenklar din vardag

                       

Våra tjänster förenklar din vardag

Vi vet hur viktigt det är att leveranser sker i rätt tid och på rätt plats, att styrning och flöden i industrin alltid fungerar, att projekteringar är grundligt genomförda och att man ibland vill hyra istället för att köpa. Vi vet också att behovet är stort att lära sig mer om vad som händer i branschen, och hålla sig uppdaterad kring allt från nya lagar och regler till kunskap om aktuella ämnen. Att det är både kostnads- och tidseffektivt att ha färre leverantörer är heller ingen hemlighet. Därför ser vi till att vårt erbjudande innehåller allt du behöver för att din vardag ska fungera smidigare.

Logistiklösningar

För oss handlar logistik om mycket mer än bara transporten – som exempelvis sampackning eller specialmärkning av artiklar som gör din arbetsdag lite smidigare.

Upptäck våra lösningar

Handla hos oss

Du kan beställa direkt i vår app eller enkelt hitta det du söker i vår webbshop som har bra sökfunktion, produktinfo, kampanjer och erbjudanden. För stora och rikstäckande kunder erbjuder vi integrerad handel. Vi har också ett rikstäckande butiksnät! 

Läs mer och handla

Utvalt!

Spara din tid och förenkla din tillvaro med vårt utvalda utbud av de mest efterfrågade produkterna, våra smarta tjänster och servicekoncept! 

Energilösningar

Att minska energiförbrukningen är bra både för miljön och plånboken. Samtidigt behöver styrning och flöden i er industri eller verksamhet fungera. Panoramic Power är vår lösning som kombinerar detta. Detta är en flexibel, skalbar och ekonomiskt fördelaktig lösning för insamling och övervakning av användardata - oavsett anläggningens storlek och placering.

till energilösningar

Utbildning

Investera i kompetensutveckling för att stå konkurrenskraftig mot andra installatörer på marknaden. Tillsammans med några av branschernas bästa kursleverantörer erbjuder vi dig ett starkt utbud av kurser inom EL, VVS, försäljning och arbetsmiljö.

Lär dig mer

Uthyrning

Hyr verktyg eller container efter just ditt behov. Genom att hyra kan du enkelt vidarefakturera och slipper ta en investering.

Hyr istället för köp

Projektering

Utmaningar i din verksamhet? Genom bättre samarbeten med färre leverantörer ökar effektiviteten i byggprocessen.  Med vårt koncept för lägenhets- och byggprojekt blir vi din helhetsleverantör. Vi har allt för ditt bygge – från solcellen på taket till rören i marken och vi projekterar både stort och smått inom industri- och byggsegmentet.

Få full kontroll på projekten

Aktuella kampanjer

Få inspiration och ta del av av våra aktuella kampanjer och teman. Läs mer för att se vad vi har att erbjuda.

Till kampanjerna

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig. Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

 

Kontakta kundcenter